Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FEMALE COMPLEX (60 Vegekaps) Nordiq Nutrition

Female complex 60 nn large
19,90€ 21,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Luonnollinen ravintolisä naisen elämään. NORDIQ Nutrition Female Complex sisältää monipuolisen yhdistelmän tuorepakastekuivattuja kasveja . Hormonitoiminta on monimutkainen kokonaisuus, jonka herkkään tasapainoon vaikuttavat kaikki umpieritysrauhaset ja niiden tuottamat hormonit. NORDIQ Nutrition Female Complex sisältää bioaktiivisen/koentsyymi-muotoisen B6-vitamiinin muodon (P5P), joka osallistuu normaaliin hormonitoiminnan säätelyyn.

NORDIQ Botanical Complex -kasviyhdistelmä on kehitetty huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuorepakastekuivatut ja luomulaatuiset kasvit ovat ravintorikkaita ja sisältävät runsaasti polyfenoleita joilla on hormeettisia vaikutuksia.
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.
Täysin lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

ANNOSTUS

1 kasviskapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

1 kapseli sisältää: % RI*

NORDIQ-kasvijauhesekoitus 525 mg
Sisältää:
Dong Quai (Angelica sinensis) 150 mg
Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus 100 mg
Luomu persiljanlehti* 100 mg
Kudzujuuri (Pueraria lobata) 50 mg
Ruusujuuri* 50 mg
Luomu sarviapilan siemen 25 mg
Kamomilla (Matricaria recutita) 25 mg
Koiraheisin kaarna 25 mg *tuorepakastekuivattu
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti) 20 mg 1429
B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (20 mg) ylittää tämän määränEi pitkäaikaiseen käyttöön.
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

B6-vitamiini (P5P) säätelee ja on kofaktorina välittäjäaineiden kuten serotoniinin ja GABA:n tuotannossa. Nämä välittäjäaineet säätelevät mm. masentuneisuuden, kivun ja ahdistuneisuuden tuntemuksia.