Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FERMENTAL MAX Probioottivalmiste (20 kaps) ESI

Fermental max nm large
8,90€ 15,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Fermental® Max-kapselissa on 2 miljardia Bacillus coagulans-itiötä, frukto-oligosakkarideja ja aloe veraa. Itiöstä syntyy suolistossa monikymmenekertainen määrä (n. 60 miljardia) erittäin elinvoimaisia ja lisääntymiskykyisiä probioottisia bakteereita.

Annostus:

1 kapseli päivässä veden kanssa.

Ainesosat:

Bacillus Coagulans (pat. *LMG S-24828) itiöt 2 miljardia
FOS (Fructooligosaccharides) 150 mg
Aloe Vera ydingeelitiiviste 200:1 20 mg
B2-vitamiini 1.4 mg
B6-vitamiini 1.4 mg
B1-vitamiini 1.1 mg
B12-vitamiini 2.5 mcg

Apuaineet:

Kapseliaine (fermentoitu tapiokakuitu), täyteaine (mikroristallinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Fermental perustuu ainutlaatuiseen patentoituun Bacillus coagulans-bakteeriin, joka lisääntyy itiöimällä. Tavalliset maitohappobakteerit ovat usein herkästi tuhoutuvia, mutta Bacillus coagulans-itiöt kestävät kuumuutta, kylmyyttä, kosteutta, mahahappoja, antibiootteja ja eri säilytysolosuhteita. Itiöt muodostuvat bakteerin sisällä ja syntyvät valmiina elinvoimaisina yksilöinä, jotka vuorostaan synnyttävät uusia jälkeläisiä, kunhan saavat tarvitsemiaan ravinteita.
Fermental sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat itiöiden tarvitsemia ravintoaineita ja Aloe veraa, jolla on luonnollinen mikroooraa suosiva vaikutus sekä lisäksi B6- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Siksi Fermental® on todellinen tehopaketti vatsasi parhaaksi!