Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FERTILITY WOMAN hedelmöitys (60 kaps) Wild Nutrition

Fertility woman 60 wn large
35,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Naisille on kattava yhdistelmä Food-Grown® ravintoaineita sekä tiivistettyä raakaravintoa tukemaan erityisesti hedelmöittymistä.

Tuote sisältää tutkimuksissa tarpeellisiksi osoitettuja ravinteita terveen hedelmöittymisen edistämiseksi, oli sitten kysymyksessä luonnollinen tai avustettu hedelmöittyminen. Tuote sisältää mm sinkkiä, joka osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä edistää normaalia DNA-synteesiä. B12-vitamiini, rauta, magnesium, seleeni ja D-vitamiini osallistuvat solujen jakautumisprosessiin, suojaavat solua ja edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tämän tuotteen lisäksi kannattaa ottaa Solgarin Inositoli käyttöön! Myo-Inositolista on hyviä tutkimustuloksia raskaaksi tulemisen apuna!

Foolihappo luontaisessa folaattimuodossa edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. Lisäksi NAC, metioniini sekä Cordyceps- sieni tukevat kehon luontaista hormonitasapainoa sekä stressin sietoa.

Valmiste on kehitetty turvalliseksi käyttää myös ensimmäisten raskausviikkojen ajan. Tämä tieto auttaa naisia, jotka eivät välittömästi tiedosta raskauttaan. Kun raskaus on selvinnyt, voidaan siirtyä käyttämään Food-Grown® Pregnancy –valmistetta.

Sisältää   

Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, ravinnevahvistetusta hiivasta tiamiini, riboflaviini, B6-, B12-, D3- ja K1-vitamiini, GTF-kromi, kupari, seleeni, biotiini, koliini, inositoli, sinkki, niasiini, molybdeeni, jodi, boori, rauta, mangaani, pantoteenihappo ja l-metioniini, E-vitamiini keltaisesta herneestä, Lactobacillus bulgaricuksesta kalsium ja magnesium, pbetakaroteeni porkkanavalmisteesta, n-asetyylikysteiini, luomupunajuurijauhe ja Cordyceps sinensis-jauhe.
Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä:

apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Käyttöohje   

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö   2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*:

D3-vitamiini/D3-vitamin 2.5μg 50
E-vitamiini/E-vitamin 5mg a-TE** 42
C-vitamiini/C-vitamin 30mg 38
K1-vitamiini/K1-vitamin 20μg 27
B1-vitamiini/B1-vitamin 1.5mg 136
B2-vitamiini/B2-vitamin 1.5mg 107
Niasiini/Niacin 2mg NE 13
B6-vitamiini/B6-vitamin 2mg 143
Foolihappo/Folsyra 400μg 200
B12-vitamiini/B12-vitamin 200μg 8000
Biotiini/Biotin 50μg 100
Pantoteenihappo/Pantotensyra5mg 83
Kalsium/Kalcium 10mg 1
Rauta/Järn 3mg 21
Magnesium 15mg 4
Sinkki/Zink 5mg 50
Kupari/Koppar 250μg 25
Mangaani/Mangan 1mg 50
Seleeni/Selen 50μg 91
GTF-kromi/krom 30μg 75
Molybdeeni/Molybden 10μg 20
Jodi/Jod 150μg 100
Boori/Bor 0.5mg ***
Koliini/Kolin 5mg ***
Inositoli/Inositol 5mg ***
Betakaroteeni/Betakaroten 1mg ***
NAC 50mg ***
L-metioniini/L-metionin 30mg ***
Luomupunajuurijauhe/Eko rödbetspulver 50mg ***
Cordyceps sinensis-jauhe/pulver 100mg ***
**a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***VSV ei määritelty

Pääasialliset hyödyt

• 400mµ foolihappoa luonnollisessa Food-Grown® folaattimuodossa
• B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä
• Cordyceps –sieni ravitsee naisen mieltä

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.