Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FINCOLLAGEN ACTIVE kollageeni (450g) Nutrielixir

Fincollagen active 450g uusi
33,70€ 37,90€
  • 74,89€/kg
  • Pakkauskoko: 450g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

HEI!
Valitettavasti Fincollagenin hinta on noussut niin paljon, ettei meidän kannata sitä enää myydä!
Tilalle tarjoamme ainakin yhtä hyvin toimivan ja laadukkaan Sport Collagenin 780 g Puhdas+:lta, tarjoushintaan 31,90 €
Itse olen käyttänyt Sport Collagenia jo vuoden verran ja olen ollut siihen tyytyväinen.

Kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageeniproteiinia nivelille*. Aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville ihmisille.
Ainesosat: Bioaktiivista kollageeniproteiinia nivelille* kollageenihydrolysaattimuodossa.
Annostus: Mittaa 5-10 g (n. 1,5 - 3 ruokalusikkamitallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi myös sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan. Tee näin joka päivä vähintään 3 kuukauden ajan. Tuloksia keskimäärin 2-6 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.
Mitattava määrä 5-10 grammaa jauhetta vastaa 1,5 - 3 ruokalusikkamitallista jauhetta. Käytä mittaamiseen ruokalusikkamittaa (15 ml). Pakkaus ei sisällä ruokalusikkamittaa.
5 gramman päiväannos on yleensä riittävä. Mikäli urheilet aktiivisesti tai elimistösi kollageenin tarve on erityisen paljon kasvanut, käytä 10 gramman päiväannosta.
Suositeltava vuorokausiannos (5-10 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 5-10 g.
Jos olet erityisen herkkävatsainen, aloita tuotteen käyttö vähitellen annosta nostaen suositellulle tasolle. Erityisen herkkävatsaiselle 5-10 gramman suositeltu annosmäärä saattaa käytön alussa aiheuttaa lievää mutta ohimenevää turvotusta vatsassa.
Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville.
Bioaktiivinen kollageeniproteiini on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se on neutraalinmakuista ja neutraalintuoksuista.
 Turvallisuus: Tuote on turvallista käyttää, vaikka henkilöllä olisi perussairauksia. Vuonna 1999 Amerikan Elintarvike- ja Lääkevirasto FDA totesi kollageenihydrolysaatin, joka on biologisen kollageeniproteiinin molekyylimuoto, ihmiselle turvalliseksi käyttää GRAS-merkinnällä (GRAS=generally recognized as safe). Vuonna 2003 kollageenihydrolysaatin turvallisuus vahvistettiin.
Sopii kala- ja äyriäisallergikoille. Bioaktiivinen kollageeni on valmistettu naudan ihossa olevasta kollageenikerroksesta.
 
Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.
 *Bioaktiivinen kollageeniproteiini proteiinin lähteenä tukee luuston (esim. nivelet) pysymistä normaalina.