Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FINCOLLAGEN ACTIVE kollageeni (450g) Nutrielixir

Fincollagen active 450g uusi
32,90€ 37,90€
  • 73,11€/kg
  • Pakkauskoko: 450g
kpl 

Tuotekuvaus

Kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageeniproteiinia nivelille*. Aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville ihmisille.
Ainesosat: Bioaktiivista kollageeniproteiinia nivelille* kollageenihydrolysaattimuodossa.
Annostus: Mittaa 5-10 g (n. 1,5 - 3 ruokalusikkamitallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi myös sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan. Tee näin joka päivä vähintään 3 kuukauden ajan. Tuloksia keskimäärin 2-6 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.
Mitattava määrä 5-10 grammaa jauhetta vastaa 1,5 - 3 ruokalusikkamitallista jauhetta. Käytä mittaamiseen ruokalusikkamittaa (15 ml). Pakkaus ei sisällä ruokalusikkamittaa.
5 gramman päiväannos on yleensä riittävä. Mikäli urheilet aktiivisesti tai elimistösi kollageenin tarve on erityisen paljon kasvanut, käytä 10 gramman päiväannosta.
Suositeltava vuorokausiannos (5-10 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 5-10 g.
Jos olet erityisen herkkävatsainen, aloita tuotteen käyttö vähitellen annosta nostaen suositellulle tasolle. Erityisen herkkävatsaiselle 5-10 gramman suositeltu annosmäärä saattaa käytön alussa aiheuttaa lievää mutta ohimenevää turvotusta vatsassa.
Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville.
Bioaktiivinen kollageeniproteiini on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se on neutraalinmakuista ja neutraalintuoksuista.
 Turvallisuus: Tuote on turvallista käyttää, vaikka henkilöllä olisi perussairauksia. Vuonna 1999 Amerikan Elintarvike- ja Lääkevirasto FDA totesi kollageenihydrolysaatin, joka on biologisen kollageeniproteiinin molekyylimuoto, ihmiselle turvalliseksi käyttää GRAS-merkinnällä (GRAS=generally recognized as safe). Vuonna 2003 kollageenihydrolysaatin turvallisuus vahvistettiin.
Sopii kala- ja äyriäisallergikoille. Bioaktiivinen kollageeni on valmistettu naudan ihossa olevasta kollageenikerroksesta.
 
Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.
 *Bioaktiivinen kollageeniproteiini proteiinin lähteenä tukee luuston (esim. nivelet) pysymistä normaalina.