Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GARLIMAX (ent. BIOLIC ) ABG VALKOSIPULIUUTE (60 kpl) Hankintatukku

Garlimax abg 60tabl ht
12,90€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Uusi nimi, muuten sama tuote, ennen BIOLIC

Fermentoitu valkosipuliuute – B-vitamiinitabletti. Ravintolisä. Sisältää biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. Sisältää myös foolihappoa, B6– ja B12-vitamiinia.
Sydämelle. Vastustuskyvylle. Vitaalisuutta ja vireyttä.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Fermentoitu ABG10+® valkosipuliuute, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Pyridoksiinihydrokloridi, Quatrefolic® folaatti*, Metyylikobalamiini * (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Fermentoitua valkosipuliuutetta 250 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg*
Foolihappo 200 µg*
B12-vitamiinia 2,5 µg*
* 100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä.

Fysiologiset vaikutukset

Garlimax® ABG -valkosipulitabletit sisältävät 250 mg biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. ABG10+® -uute on uuden sukupolven standardoitu valkosipuliuute.

S-allyylikysteiini (SAC) on stabiilimpi yhdiste kuin alliini tai allisiini, joita on raa´assa valkosipulissa. SAC on vesiliukoinen ja hyvin imeytyvä.
   
ABG10+® -uutteen nimi tulee sanoista Aged Black Garlic. GMO-vapaat valkosipulit viljellään ja uute valmistetaan Espanjassa. Uutteeseen käytetään valkosipulin kokonaisia kynsiä ja kantaja-aineena on maltodekstriini.
   
Fermentoinnissa ei käytetä apuna bakteereja tai hiivoja, vaan valkosipuleiden annetaan kypsyä eli fermentoitua omien entsyymiensä avulla (autolyysi) kontrolloidussa lämmössä ja kosteudessa. Prosessia voi kutsua myös kypsymiseksi. Valkosipulin väri muuttuu mustaksi, epämiellyttävä haju poistuu ja uutteen fenolipitoisuus lisääntyy jopa 10-kertaiseksi tavalliseen valkosipuliuutteeseen verrattuna.
   
Kolmen B-vitamiinin yhdistelmä foolihappo, B6- ja B12-vitamiini edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Quatrefolic® folaatti on bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti), joka vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.
   
Nauttimalla päivittäin Garlimax® ABG -valkosipuliuutetabletteja pysyt vireänä ja virkeänä.