Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GREEN -kapseli vehnänorasmehujauhe (100kpl) Biomed

Greenkapsbiomed
26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta biologisesti viljellystä vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Spiruliina ja chlorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja.

Aineosat:
Pakastekuivattu vehnänorasmehu
Spiruliina
Chlorella
Lähdevettä

Vehnänoraan sisältämiä ravintoaineita:
Korkea proteiinipitoisuus Runsaasti aminohappoja A-, K- ja E-vitamiinipitoisuudet korkeita, lisäksi C-vitamiinia sekä B-ryhmän vitamiineja Huomattavat määrät kivennäisaineita, mm. kalsiumia, fosforia ja kaliumia Hivenaineista kuparia, sinkkiä ja seleeniä Runsaasti klorofylliä, jolla tiedetään olevan monipuolisia ravitsemuksellisia vaikutuksia SpirulinaSpirulina on yksisoluinen levä, joka viihtyy makeissa, emäksisissä vesissä. Se tehostaa aineenvaihduntaa.Spirulinan sisältämiä ravintoaineita:

Kaikkia B-ryhmän vitamiineja, B12-vitamiinipitoisuus kolme kertaa korkeampi kuin maksan Runsaasti karotenoideja Merkittäviä määriä rautaa, fosforia, kaliumia, kuparia, mangaania, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja kromia Kaikki välttämättömät kahdeksan aminohappoa samassa suhteessa kuin kananmunassa, jonka valkuaista pidetään täydellisenä Monityydyttymättömiä rasvahappoja, etenkin linoli- ja linoleenihappoa sekä GLA:ta ChlorellaChlorella on yksisoluinen tumallinen makean veden levä.Chlorellan sisältämiä ravintoaineita:

Runsaasti proteiinia ja kaikkia välttämättömiä rasvahappoja Klorofylliä enemmän kuin missään muussa kasvikunnan tuotteessa Huomattava määrä betakaroteenia ja B-12-vitamiinia sekä muita B-ryhmän vitamiineja Sisältää myös K-vitamiinia sekä lukuisia eri kivennäisaineita. ViherpuhdistuskuuriTehokas ja helppo tapa siivota elimistö kuona-aineista ja virkistyä! Viherpuhdistuskuuri kasvikunnan parhaimpien ravinnepankkien avulla!
Kuurin kesto 25 päivää
Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä