Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GREEN-KAPSELI vehnänorasmehujauhe (100kpl) Biomed

Biomed green kapseli 100kaps
26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vehnänorasmehu – Hawaiian spirulina® – Yaeyama chlorella®. Vehnänorasmehu yhdistettynä spirulinaan ja klorellaan on ihanteellinen yhdistelmä kasvikunnan parhaimpia vihreitä ruoka-aineita. HUOM! Tuote on gluteeniton, vehnänoras luokitellaan kasvikseksi orasvaiheessa.
Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Pakastekuivattuun vehnänorasmehujauheeseen on lisätty ravintorikasta Yaeyama klorella -viherlevää ja plankton-mikrolevä Hawaiian spirulinaa.
Ravintolisä 100 kaps./28 g

Ainesosat:

Kapselin kuori [hydroksipropyylimetyyliselluloosa, väri (E171)], pakastekuivattu vehnänorasmehu, Hawaiian spirulina pacifica® (Arthrospira Platensis), Yaeyama chlorella®(Chlorella Vulgaris), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Suositeltava vuorokausiannos:

Aloitusjakso 2 kapselia 2 kertaa päivässä. Kesto 25 päivää.
Pidempiaikaisessa käytössä 2 kapselia 1-2 kertaa päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos (2-4 kapselia) sisältää:

Vehnänorasmehujauhe 100-200 mg
Hawaiian spirulina 100-200 mg
Yaeyama klorella 100-200 mg
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC.

Vetegrässaft-spirulina-chlorellapreparat

Kosttillskott 100 kaps./28 g

Ingredienser:

Kapselskal [hydroxipropylmetylcellulosa, färgänme (E171)], frystorkad vetegrässaft, Hawaiian spirulina pacifica® (Arthrospira Platensis), Yaeyama chlorella® (Chlorella Vulgaris),fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Rekommenderad daglig dos:

I början 2 kapslar 2 gånger dagligen. Varaktighet 25 dagar.
På långsiktigt användning 2 kapslar 1-2 gånger dagligen.

Rekommenderad daglig dos (2-4 kapslar) innehåller:

Vetegrässaftpulver 100-200 mg
Spirulina 100-200 mg
Chlorella 100-200 mg
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC

Lisätietoa:

Spirulina ja klorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja. Spirulina on yksisoluinen levä, joka viihtyy makeissa, emäksisissä vesissä. Klorella on yksisoluinen tumallinen makean veden levä.
KLORELLA EDISTÄÄ AINEENVAIHDUNTAA JA TUKEE RUUANSULATUSTA
SPIRULINA TUKEE PAINONHALLINTAA
Klorella ja spirulina auttavat ylläpitämään energisyyttä, vireyttä ja elinvoimaa.
Vehnänorasmehu yhdistettynä spirulinaan ja klorellaan on ihanteellinen yhdistelmä kasvikunnan parhaimpia vihreitä ruoka-aineita.
Käytä tehokkaana ravintolisänä 25 päivän ajan tai pidempiaikaisesti.
Biomedissa on valmistettu orastuotteita jo 1990-luvulta lähtien ja voidaankin sanoa, että se on suomalaisten orastuotteiden ehdoton edelläkävijä! Biomedin vehnänorastuotteiden mikrobiologinen puhtaus tutkitaan jokaisesta mehuerästä.
Vehnänorasmehu-spirulina-chlorellavalmiste