Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GREIPPIÖLJYTIPAT (30 ml) Biomed

Biomed greippioljytipat large
16,90€ 20,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Greippiöljytipat ovat helppokäyttöisiä nielemisvaikeuksia omaaville henkilöille. 30 ml. Ravintolisä/Kosttillskott.

Käyttötarkoitus

Greippiöljyuute on monikäyttöinen luonnonaine. Greippiöljyn vaikutus suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja.
Greippiöljyuutteella pyritään pitämään yllä kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana sekä sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.Greippiöljyuute on puristettu hedelmän kuoresta.

Huomautukset: 

Eivät sovellu herkille sitrusallergikoille. Ei suositella henkilöille joilla on gastriitti tai haavainen paksusuoli akuutissa vaiheessa.

Seuraaville greipinsiemenöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken.

- Suolisto on tärkein osa immuunipuolustustamme ja siksi siitä pitäisi pitää hyvää huolta.
- Tehokas suoliston puhdistaja.
- Hyödyllinen vaikutus immuniteetin ylläpitämisessä.
- Greipin siemenen sisältämät tehokkaat ainesosat voivat ylläpitää kehon elimien ja kudosten mikrobiologista tasapainoa.
Hyvien bakteerikantojen ylläpitoon

Suositeltava vuorokausiannos:

Sekoita 10–15 tippaa 0,6 dl:aan vettä 1–3 kertaa päivässä. Juo neste. Vaihtoehtoisesti voit tiputtaa tipat suoraan kielen alle.

Ainesosat:

Vesi, emulgointiaine (arabikumi), Greippiöljy (Citrus Grandis hedelmän kuoresta), Hapettumisenestoaine (luonnolliset tokoferolit), auringonkukkaöljy, stabilointiaine (ksantaanikumi).
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC . Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.