Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

HAMPUNSIEMEN Kuorittu (250g) Murtolan Hamppufarmi

Hampunsiemen luomu kuorittu 250g mhf
7,70€
  • 30,80€/kg
  • Pakkauskoko: 250g
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Kotimaisesta hampunsiemenestä laadukkaasti kuorittu hampunsiemen, jossa siemenen uloin kuori on poistettu ja jäljelle jää pehmeän pähkinäisen makuinen ydin. Kuorinta takaa ravintoaineiden imeytyvyyden elimistössä. Täydellinenlisä ruokavalioon käytettäväksi sellaisenaan täysin käyttäjän mielikuvituksen mukaan. Tästä valmistaa vaikka kasvismaitoa helposti. Erinomaisia ruuanlaitossa ja naposteluun. Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilihydraattimäärän vuoksi.

Proteiini: 31%, kuitu: 5%, rasvat 52%, hiilihydraattia vain 2%

Hamppu on raaka-aineena todella ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kasvi on todellinen hiilinielu ja sanotaankin että se on hiilinegatiivinen kasvi.

Hamppu kasvina sitoo ja yhteyttää hiilidioksidia kaksin- tai kolminkertaisen määrän C3-luokankasveihin verrattuna, joihin esim puut luokitellaan. Hamppu myös vaatii kohtuu vaatimattomat olosuhteet kasvuun, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hamppu suojaa itseään tehokkaalla kasvullaan ja isoilla lehdillään rikkaruohoilta ja karkottavalla tuoksullaan tuhohyönteisiltä.
aurinkomerkki

Tuotannossa käytetään hyväksi luonnontalouden luonnollisia kiertoja, toimintoja ja vuorovaikutusverkkoja sekä pidättäydytään keinotekoisten menetelmien käytöstä. Ulkopuolisten tuotantopanosten sijaan pyritään tehostamaan ensisijaisesti ekosysteemipalvelujen hyväksikäyttöä.

Hamppu on pitkäjuurinen, joka kuohkeuttaa maaperää ja tuo ravinteita maan pintakerroksiin. Näin myös auttaa maan omaa pieneliötoimintaa vahvistumaan ja estäen maaperän köyhtymistä.