Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

HAMPUNSIEMEN p.e 4/24 (350g) Murtolan Hamppufarmi

Hampunsiemen luomu 350g murtolan hamppufarmi
2,90€ 4,90€
  • 8,29€/kg
  • Pakkauskoko: 350g
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Parasta ennen 30.4.2024, täysin käyttökunnossa siitä ainakin 5 kk eteenpäin.

Suomalainen hampunsiemen on kasvikunnan ravintorikkaimpia siemeniä. Siemen sisältää oikeissa suhteissa niin proteiinit, omegat, kuidut ja mineraalit. Käyttö on helppoa, koska siemen soveltuu käytettäväksi lisänä mielikuvituksen mukaan melkein mihin vain. Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi. Maku: rapea kuidukas kuori, pehmeä pähkinäinen sisus.
Proteiini: 23% kuitu: 32%, rasvat 35%, hiilihydraatit 1,27%

Tuotannossa käytetään hyväksi luonnontalouden luonnollisia kiertoja, toimintoja ja vuorovaikutusverkkoja sekä pidättäydytään keinotekoisten menetelmien käytöstä. Ulkopuolisten tuotantopanosten sijaan pyritään tehostamaan ensisijaisesti ekosysteemipalvelujen hyväksikäyttöä.

Hamppu on pitkäjuurinen, joka kuohkeuttaa maaperää ja tuo ravinteita maan pintakerroksiin. Näin myös auttaa maan omaa pieneliötoimintaa vahvistumaan ja estäen maaperän köyhtymistä.

Hamppu on raaka-aineena todella ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kasvi on todellinen hiilinielu ja sanotaankin että se on hiilinegatiivinen kasvi.

Hamppu kasvina sitoo ja yhteyttää hiilidioksidia kaksin- tai kolminkertaisen määrän C3-luokankasveihin verrattuna, joihin esim puut luokitellaan. Hamppu myös vaatii kohtuu vaatimattomat olosuhteet kasvuun, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hamppu suojaa itseään tehokkaalla kasvullaan ja isoilla lehdillään rikkaruohoilta ja karkottavalla tuoksullaan tuhohyönteisiltä.