Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

HEMOGLOBIINI Fe rauta Bertil's (90 tabl)

Fe hemoglobiini bertils large
13,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Rauta-, kupari-, C + B vitamiinitabletti. Rauta ja folaatti edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinimuodustumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa.
Ainesosat:
täyteaine selluloosajauhe, rautabisglysinaatti, maltodekstriini, L-askorbiinihappo, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kuparibisglynaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic, metyylikobalamiini.
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Rautaa 25mg, kuparia0,5mg, C-vitamiinia40mg, B1-vitamiinia 1,5mg, B2-vitamiinia 1,6mg, B6-vitamiinia1,4mg, B12-vitamiinia 3,75mcg, folaattia 250mcg.
Annostus:
1 tabletti päivässä.

Rauta on ihmiselle välttämätön hivenaine. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen muodostumista, kognitiivisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Kannattaa tarkkailla raudan saantia ja sen imeytymistä. Kalsium ja rauta eivät tykkää toisistaa, joten ruoalla mielummin vettä kuin kalsiumpohjaista juomaa. Muista myös, että vaikka hemoglobiinisi vaikuttaa oikeanlaiselta, mutta jokin viittaa raudan puutteeseen kannattaa testata ferritiinit eli rautavarastot.