Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

INKONTIN (60 kpl) Via Naturale

Inkontin
16,70€ 21,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Via Naturalen Inkontin on luonnonmukainen virtsankarkailuun tarkoitettu ravintolisä. Virtsanpidätyskyky voi heikentyä monesta syystä joko hetkellisesti tai pitkäaikaisesti ja siitä kärsivät sekä miehet että naiset, iän karttuessa vaiva yleistyy.
Kyse ei ole varsinaisesta sairaudesta, vaan se on seurausta jostakin.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 tabletti 2 kertaa päivässä vesilasillisen kera ennen ateriaa tai sen aikana. Tabletit niellään kokonaisena. Luonnonmukaisen tuotteen vaikutus alkaa 3 – 6 viikossa.. Tuote on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Valmiste ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia soijalle tai jollekin muulle tuotteen sisältämistä ainesosista. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Tuotteen tehon ylläpitäminen edellyttää valmisteen säännöllistä käyttöä. Kliinisissä tutkimuksissa päivittäisten virtsankarkailutapauksien on todettu vähenevän keskimäärin 7,3:sta 1,5 tapaukseen. Tuotetta voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä yllä mainittujen lääkeaineiden kanssa ilman sivuvaikutuksia.
Pakkauskoko: 60 tabl

Ainesosat:

Täyteaineet (E460, E463, E470b), EFLA®940 kurpitsansiemenuute, Soylife® soijauute, pintakäsittelyaineet (E1203, E1521, E553b) väriaine (E171).

Aikuisten virtsanpidätyskyvyn puutteella eli inkontinenssilla tarkoitetaan eri syistä johtuvaa virtsan tahatonta karkailua. Tällöin voidaan puhua toiminnallisesta inkontinenssista, yliaktiivisesta rakosta, ponnistusinkontinenssista, pakkoinkontinenssista jne.
Virtsanpidätyskyvyn puutteesta kärsivät sekä miehet että naiset. Iän karttuessa vaiva yleistyy. Kyse ei ole varsinaisesta sairaudesta, vaan se on seurausta jostakin. Vanhemmilla naisilla taustalla voivat olla synnytykset, hormonitoiminnan hiipumien ja vaihdevuosien aiheuttama limakalvojen kuivuminen. Arvioiden mukaan kolmanneksella vaihdevuodet ohittaneilla naisilla on virtsankarkailuongelmia, mikä merkitsee, että se on yleisempää kuin ostoporoosi.
Myös nuoremmat naiset, noin 10 – 30 % väestöstä kärsivät tästä vaivasta. Nuorilla, synnyttämättömillä naisilla virtsankarkailun syynä voi yllättäen olla liika kuntoilu. Hyvin intensiiviset kunnonkohotus harrastukset, joissa liikutaan lyhyesti mutta lujaa, kuten uudet hiitti (high intensity interval training) ja crossfit-treenit kiristävät lantiopohjan lihaksia, mikäli treeniä tehdään liian usein ja unohdetaan muu riittävä lihashuolto ja lihasten rentoutus. Lantiopohjan lihasten ylijännitteisyys voi aiheuttaa ponnistusinkontinenssia. Eräiden asiantuntijoiden mukaan jopa 30 % virtsankarkailusta kärsivistä naisista on fyysisesti aktiivisia. Heillä virtsakarkailua esiintyy varsinkin kovaa juostessa, jumpatessa ja hyppiessä.
Arvioiden mukaan noin 40 %:lla kaikista naisista sattuu ainakin yksi kiusallinen tapaus kuukaudessa heidän olleessaan ostoksilla, työmatkalla tai ystävien ja sukulaisten luona vieraillessa. Aiheuttajaksi riittää usein pelkkä aivastus tai naurunpyrskähdys. Useat naiset sanovat virtsankarkailun vähentävän myös heidän seksuaalista tyydytystään. Miehillä virtsankarkailua esiintyy yleisesti vähemmän kuin naisilla. Heillä vaiva on usein oire eturauhasen liikakasvusta. Molemmilla vaiva voi olla myös alaselän kirurgisten toimenpiteiden aiheuttamaa. Virtsankarkailun hoidoksi suositellaan usein lahtipohjan lihasten harjoittamista. Tähän naisia ohjataan jo heti synnytyksen jälkeen, mutta aina se ei riitä.
Pidätyskyvyttömyyttä ja rakko-ongelmia varten on tarjolla erilaisia imukykyisiä siteitä, mutta muuten itsensä terveeksi tuntevalle aikuiselle siteiden käyttö on hankalaa sekä varsin vastenmielistä.
Inkontin on uusi, luonnonmukainen virtsankarkailuun tarkoitettu tuote, jota voivat käyttää sekä miehet että naiset. Sitä suositellaan jokaiselle, joka kärsii virtsanpidätyskyvyn heikkenemisestä, kuten vaihdevuodet ohittaneille naisille, henkilöille, jotka käyttävät ensisijaisena hoitona jotakin virtsankarkailuun tarkoitettua lääkettä (Solifenasiinia, Tolterodiinia, Oksibutyniinia), henkilöille, jotka odottavat virtsankarkailuun tarkoitettua leikkausta, tai ovat siitä toipumassa, sekä miehille, joilla on alkavaa eturauhasen liikakasvua ja sen aiheuttamaa ylivuotoinkonsistenssia.
Inkontin on Euroopassa valmistettu ja siellä markkinoilla oleva ainutlaatuinen valmiste, joka sisältää patentoidulla teknologialla valmistettuja öljyttömiä soijapavun ja kurpitsansiemenen (Curcurbita pepo) vesiuutteita. Sen sisältämä kurpitsansiemenuute on standardoitu enterodiolin ja adenosiinin suhteen, sekä soijauute isoflavonien suhteen. Patentoidun kurpitsansiemenen vesisuutteen vesiliukoiset ainesosat tekevät valmisteesta suolistosta erittäin hyvin imeytyvän. Standardointi takaa tehon ja tekee siitä erilaisen verrattuna perinteisiin eturauhasvaivoihin käytettyihin rasvaliukoisiin kurpitsansiemenuute valmisteisiin. Lisäksi patentoidun valmistusteknologiansa ansioista tuote ja sen ainesosat sopivat sekä naisille että miehille ilman ristiriitaisia vaikutuksia.