Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KAAKAOVOI (750 g) Foodin

Kaakaovoi iso foodin
27,50€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

100% raaka kaakaovoi on Perussa valmistettu kermanvärinen, kaakaopapujen siemenistä uutettu rasva, se on puhdas luonnontuote ilman lisäaineita. Kaakaovoilla on mieto kaakaon maku ja tuoksu. Kaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. Kaakaovoi sisältää luonnollisia antioksidantteja jotka estävät härskiintymistä ja antavat sille pitkän säilyvyysajan. Puhdas maustamaton kaakaovoi maistuu hieman kitkerältä. Kaakaovoi on loistava, terveellinen lisä smootheihin, leivonnaisiin, jälkiruokiin, voit myös valmistaa siitä valkoista suklaata.
Kaakaovoin pehmeä koostumus, makea tuoksu ja ihoa pehmentävä ominaisuus tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa. Kaakaovoin sanotaan olevan ylivoimaisesti paras ihon kosteuttaja, sitä on käytetty ihon pehmentämiseen vuosisatoja. Se on yksi tasapainoisimmista rasvoista mitä ihminen tuntee. Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä, mistä syystä se imeytyy hyvin ihoon. Kaakaovoita suositellaan usein ihonhoitoon, kuten ihottumiin ja ihotulehduksiin. Kun kaakaovoita lisätään iholle ulkoisesti, se muodostaa suojan ympäristön haittoja vastaan, ja auttaa palauttamaan ihon kosteuden. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia.
Kaakaovoissa on luonnostaan paljon E-vitamiinia, sekä runsaasti muita vitamiineja ja mineraaleja. E-vitamiini auttaa lievittämään, kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa sekä tuottamaan ihon kollageenia joka vähentää ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Kaakovoita käytetään mm. palaneelle iholle, kuiville ja halkeileville huulille ja haavoihin.