Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KALSIUM SITRAATTI 240 g KALKKI 600 mg Puhdas+

Kalsium sitraatti 240g puhdasplus uusi
7,90€ 11,70€
  • 32,92€/kg
  • Pakkauskoko: 240g
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva kalsiumvalmiste. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.
Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus:

1 mittalusikallinen vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 måttsked per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft, smoothie eller återhämtningsdryck. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat:

kalsiumsitraatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Ingredienser:

kalciumsitrat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, tärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.

Ravintosisältö 1 mittalusikka (3ml)/ Näringsinnehåll 1 måttsked (3 ml):

Kalsium / Kalcium 600 mg (*75 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.
Valmistettu Suomessa. Kalsium ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Kalcium är inte från Finland.