Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KALSIUM SITRAATTI jauhe KALKKI 600 mg (240g) Puhdas+

Kalsium sitraatti 240g puhdasplus uusi
11,70€
  • 48,75€/kg
  • Pakkauskoko: 240g
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva kalsiumvalmiste. Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.
Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus:

1 mittalusikallinen vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

1 måttsked per dygn. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft, smoothie eller återhämtningsdryck. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat:

kalsiumsitraatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Ingredienser:

kalciumsitrat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, tärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. Kosttillskott.

Ravintosisältö 1 mittalusikka (3ml)/ Näringsinnehåll 1 måttsked (3 ml):

Kalsium / Kalcium 600 mg (*75 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.
Valmistettu Suomessa. Kalsium ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Kalcium är inte från Finland.