Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KELPAMAX - merilevätabletti, jodi (120kpl) HT

Kelpamax 160 large
6,70€
kpl 

Tuotekuvaus

Kelpamax-tableteissa on käytetty Skotlannin merivesiltä peräisin olevaa Ascophyllum nodosum -merilevää, joka sisältää luonnollisessa muodossa useita alkuaineita, noin 20 aminohappoa, runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, muun muassa jodia.

Merilevä on eräs arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä. 1 tabletti sisältää jodia 150 µg eli 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Ainesosat:

Paakkuuntumisenestoaine E 460, Merilevä (Ascophyllum nodosum), Pintakäsittelyaine E 470b.

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

Jodia 150 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta 

Annostus:

1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään.
Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa koko elimistölle.
Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa. Jodi on tärkeä myös mm. hermoston ja ihon hyvinvoinnille.