Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KELPAMAX - merilevätabletti, jodi (120kpl) HT

Kelpamax 150mm 120tabl ht
6,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Merilevätabletit. Ravintolisä. Kelpamax-tableteissa on käytetty Skotlannin merivesiltä peräisin olevaa Ascophyllum nodosum -merilevää, joka sisältää luonnollisessa muodossa useita alkuaineita, noin 20 aminohappoa, runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, muun muassa jodia.
Merilevä on eräs arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä. 1 tabletti sisältää jodia 150 µg eli 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Merilevä (Ascophyllum nodosum), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
Jodia 150 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä.

Pakkauskoko

120 tabl./60 g

Fysiologiset vaikutukset

Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään.
Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi.
Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa. Jodi edistää kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivista toimintaa. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille.
Jodin saanti ravinnosta on Suomessa väestötutkimusten perusteella liian vähäistä. Vegaani- ja maidotonta ruokavaliota noudattaville suositellaan riittävän jodin saannin turvaamiseksi jodia sisältäviä ravintolisiä, joista saanti ei ruokavalion lisäksi tulisi ylittää ikäryhmäkohtaista suositeltavaa päiväsaantia (50-150 μg/vrk). Jodin kokonaissaanti päivässä mukaan lukien saanti ravinnosta ja ravintolisistä ei saisi ylittää 600 μg/vrk.
(Lähde: Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2015)
Kelpamax merilevätabletit on tarkoitettu ravinnon täydentämiseen. Valmiste sisältää jodia vakioidun määrän 150 µg/tabletti.