Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KONETISKITABLETIT (70kpl) Attitude

Attitude konetiski 70 tablettia
22,90€ 24,90€
  • 20,45€/kg
  • Pakkauskoko: 1120g
kpl 

Tuotekuvaus

"Mikä menee alas viemäristä tänään, on se mitä juomme huomenna."" Jättipakkaus! ATTITUDEN tuotteet ovat "worry free" -periaatteella valmistettuja ja se tarkoittaa, että he käyttävät tuotteissaan ainoastaan hypoallergeenisia kasvi- ja mineraalipohjaisia ainesosia, jotka ovat turvallisia sinun perheellesi ja koko yhteiskunnalle.
Ei sisällä fosfaattia. Vegaaninen pesuaine, jonka valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Biohajoava pakkaus.

Ainesosat:

INCI: 5-15% oxygen-based bleaching agents (sodium percarbonate), <5% vegetable non-ionic surfactants, <5% enzymes. Contains also: Sodium citrate, sodium chloride, sodium carbonate, sodium silicate, glycerin.

Varoitukset:

VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos kemikaalia joutuu silmiin: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Jos kemikaalia on nielty: Huuhdo suu. Ei saa oksennuttaa. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin. Sisältää Subtilisin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Valmistusmaa:

Ranska

Käyttöohjeet:

Käytä yksi tabletti per yksi pesukerta. Älä avaa tai tee reikää pussiin. Laita tabletti pesuainelokeroon ja sulje välittömästi. Käsittele ainoastaan kuivin käsin.

Säilytysohjeet:

Säilytä laatikko tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa.
Pakkaustyyppi: Laatikko
Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi