Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KSM66 ASHWAGANDHA (120 kaps) HARMONIA

Ksm 66 harmonia large
19,50€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Harmonia KSM66 auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja parantaa kehon vastustuskykyä stressiin. Auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymisen menetyksen tapahtuessa. Edistää emotionaalista tasapainoa ja yleistä hyvinvointia. Maailman tutkituin ja myydyin KSM66-ashwagandhauute hänelle, jonka stressin toivoisit loppuvan.

Annostus

1 kapseli aamulla ja illalla. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä (*kliinisesti dokumentoitu annos). Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg.

Ainesosat

Standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori).
Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

Lisätietoa:

Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandhanjuuriuute auttaa ylläpitämään
stressinsietokykyä sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Sisältämänsä ashwagandhanjuuren ansiosta KSM66 edistää myös toipumista stressaavista tilanteista, tukee emotionaalista tasapainoa ja unen saantia.

KSM66 auttaa – sen todistaa 25 tutkimusta. Millään muulla ashwagandhalla maailmassa ei ole tehty niin paljon kliinisiä tutkimuksia kuin KSM66:lla. Tutkimukset todistavat, että KSM66 parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista.

KSM66 auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä ja energisyyden tunnetta. Positiiviset muutokset voit havaita myös emotionaalisen tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.

KSM66 on 14 vuoden tuotekehityksen tulos. Ainutlaatuista on myös sen kokonaisvaltaisesti vastuullinen tuotantomenetelmä, jonka kehittämiseksi vaadittiin 66 erilaisen uuttamistavan testaamista. Poikkeuksellinen uuttomenetelmä takaa sen, että KSM66:ssa ovat mukana kaikki luomuviljellyn ashwagandhanjuuren vaikuttavat tehoaineet (täyden spektrin uutos).

KSM66: sallitut terveysväitteet:

- Edistää kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja auttaa
toipumaan stressaavista tapahtumista
- Auttaa ylläpitämään optimaalista kestävyyttä, energian ja elinvoiman tunteita sekä fyysistä
ja henkistä hyvinvointia
- Tukee nukahtamista
- Auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia
- Tukee palautumista ja jaksamista
-Tukee lihasmassan kasvua
-Edistää optimaalista rentoutumista/ auttaa rentoutumaan,
- Edistää emotionaalista tasapainoa ja yleistä hyvinvointia