Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KURKUMA VITACELL KURKUMINOIDIUUTE 500mg (40 tabl) HT

Vitacell kurkuma 500mg 40tabl ht
14,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Ravintolisä. Monivaikutteinen kurkuma koko elimistön hyvinvoinnille. Sisältää patentoitua Meriva® kurkumauutetta: vahva, hyvin imeytyvä ja tehokas vaikutus. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Vitacell® Kurkuma ravintolisä sopii käytettäväksi tarvittaessa, kuuriluonteisesti tai pidempiaikaiseen käyttöön.

Ainesosat

Meriva® kurkumauutevalmiste (Curcuma longa L.) (EU), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja mannitoli, Kantaja-aine lesitiini (soijasta), Happamuudensäätöaine sitruunahappo, Paakkuuntumisenestoaineet silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Meriva® kurkumauutevalmistetta 1000 mg, jossa
kurkuminoideja 200 mg

Annostus

1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Pakkauskoko
40 tabl./44 g

Fysiologiset vaikutukset

Kurkuma (Curcuma longa L.) on jo vuosisatojen ajan tunnettu puhdistavana, ruoansulatusta edistävänä ja maksalle ja nivelille hyödyllisenä kasvina. Mausteissa ja ravintolisävalmisteissa kurkumasta käytetään juurakkoa, joka sisältää pääasiallisina vaikuttavina aineina kurkuminoideja (mm. kurkumiinia).
Vitacell® Kurkuma -ravintolisä sisältää korkealuokkaista hyvin imeytyvää Meriva®-kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.
Meriva®-kurkumauutteen ainutlaatuisen patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta kurkuminoidit imeytyvät siitä elimistön hyödyksi lähes 30 kertaa tehokkaammin ja pienemmällä annostuksella kuin tavallisista kurkumauutteista.