Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KURKUMA VITACELL KURKUMINOIDIUUTE 500mg (40 tabl) HT

Kurkuma vitacell 40tabl ht
14,90€ 16,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kurkumauutetabletit. Ravintolisä. Monivaikutteinen kurkuma koko elimistön hyvinvoinnille. Sisältää patentoitua Meriva® kurkumauutetta: vahva, hyvin imeytyvä ja tehokas vaikutus. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Vitacell® Kurkuma ravintolisä sopii käytettäväksi tarvittaessa, kuuriluonteisesti tai pidempiaikaiseen käyttöön.

Ainesosat

Meriva® kurkumauute (Curcuma longa L.), Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 421, Kantaja-aine E 322 (auringonkukasta), Happamuudensäätöaine E 330, Paakkuuntumisenestoaineet E 468 ja E 551, Pintakäsittelyaine E 470b
Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:

Meriva® kurkumauutevalmistetta 1000 mg, jossa
kurkuminoideja 200 mg

Annostus

1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Pakkauskoko
40 tabl./44 g

Fysiologiset vaikutukset

Kurkuma (Curcuma longa L.) on jo vuosisatojen ajan tunnettu puhdistavana, ruoansulatusta edistävänä ja maksalle ja nivelille hyödyllisenä kasvina. Mausteissa ja ravintolisävalmisteissa kurkumasta käytetään juurakkoa, joka sisältää pääasiallisina vaikuttavina aineina kurkuminoideja (mm. kurkumiinia).

Vitacell® Kurkuma -ravintolisä sisältää korkealuokkaista hyvin imeytyvää Meriva®-kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.

Meriva®-kurkumauutteen ainutlaatuisen patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta kurkuminoidit imeytyvät siitä elimistön hyödyksi lähes 30 kertaa tehokkaammin ja pienemmällä annostuksella kuin tavallisista kurkumauutteista.