Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KURKUMIINI 990mg (90 tabl) Bertil's

Kurkumiini bertils vr large
21,30€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Bertil’s Kurkumiini sisältää vesiliukoiseksi muokattua kurkumiiniuutetta. Ominaisuus parantaa kurkuman aktiiviaineiden imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä 40-kertaiseksi pelkkään kurkumaan verrattuna. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet   2 - 3 tabl.
Kurkumiiniuutetta   660 - 990 mg

Annostusohje

2 - 3 tablettia päivässä.
Bertil’s Kurkumiinitabletit voi nauttia nielemällä tabletit veden kera. Vesiliukoinen kurkumiiniuutetabletti liukenee myös todella nopeasti mihin tahansa nesteeseen. Laita tabletit lasilliseen vettä, sekoita ja nauti kirkkaan keltainen kurkumiinijuoma. Neutraalin makuiset Bertil’s Kurkumiini -tabletit voi halutessaan nauttia minkä tahansa nesteen tai terveyssmoothien joukossa.

Tuotteen ainesosat ja säilytys

Kurkumiiniuute, täyteaine selluloosajauhe, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Huomioitavaa

Cavacurmin® -kurkumiiniuutteen on lisäksi todettu vaikuttavan verenikerrossa jopa 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta lähtien. Aktiivianeiden imeytyminen ja vaikutusaika verenkierrossa ovat edellytys kurkumiinin tieteellisesti tutkituille terveysvaikutuksille.