Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KURPITSANSIEMEN Itävalta (500 g) Foodin

Kurpitsansiemen foodin 500 large
9,90€
  • 19,80€/kg
  • Pakkauskoko: 500g
kpl 

Tuotekuvaus

Luomutuotetut Styrian-lajikkeen kurpitsansiemenemme ovat erityisen suuria ja maukkaan aromikkaita. Ne viljellään Ilzssä, joka on kylä Itävallassa. Kurpitsansiemenet ovat viljelty maantieteellisesti suojellulla alueella, josta saadaan maailman kuulut kurpitsansiemenet. Kumppanillamme on oma vesivoimalaitos, josta he saavat kaiken sähkön kurpitsansiementen käsittelyyn ja jalostamiseen. He tuottavat sähköä myös muille kylän talouksille, näin olleen kurpitsansiementemme hiilijalanjälki on lähes 0 %. Luomu, raaka, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä-, tai säilöntäaineita.

Kurpitsansiemenet sisältävät runsaasti muun muassa K-vitamiinia, rautaa, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä.
Kurpitsansiemenet sopivat hyvin pirtelöihin, leivontaan, salaattien ja muiden ruokien päälle ripoteltavaksi sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit myös valmistaa niistä herkullista kurpitsansiemenvoita!

Suosittelemme liottamaan siemenet ennen käyttöä, jolloin niiden sisältämät entsyymit aktivoituvat ja niistä tulee entistäkin maukkaampia ja helpommin sulavia. Voit myös valmistaa herkullista naposteltavaa maustamalla liotetut siemenet lempimausteillasi ja kuivattamalla ne hellävaraisesti.

Ominaisuudet   Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
Alkuperämaa   Itävalta
Ravintoarvo   Energiaa 2212 kJ/528 kcal Rasvaa 45,9 g - joista tyydytteinä 8,5 g Hiilihydraatteja 2,9 g - joista sokereita 1,4 g Kuituja 6,0 g Proteiinia 24,5 g Suolaa 45,9 mg Sinkki 7.5 mg Kalsium 43.0 mg Rauta 15.0 mg Magnesium 535 mg Kalium 807 mg
Ainesosat   Luomutuotettu Styrian-lajikkeen kurpitsansiemen

(21,00€/kg)