Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

L-KARNITIINI tartraatti (120kaps) Biomed

L karnitiini 120 biomed
24,90€ 36,80€
  • 350,70€/kg
  • Pakkauskoko: 71g
kpl 

Tuotekuvaus

Toimitustuote, toimitus 2 arkipäivän sisällä tilauksesta.!
Tartraatti on Karnitiinin luonnollinen muoto. Hyvin imeytyvä. L-karniitiini on aminohappo, joka toimii osana elimistön energia-aineenvaihduntaa. Sen tehtävänä elimistössä on kuljettaa pitkäketjuisia rasvahappoja solun sisässä mitokondrioihin, joissa rasvahapot pilkotaan osana solun energiantuotantoa. Elimistö valmistaa karnitiinia myös itse lysiinistä ja metioniinista. Ravinnosta karniniitia saadaan mm. maito- ja lihatuotteista. Ravintolisä. 120 kaps./71 g.

Ainesosat

L-karnitiinitartraatti (muu kuin EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).

Suositeltava vuorokausiannos:

1-2 kapselia päivässä

Suositeltava vuorokausiannos (1-2 kapselia) sisältää:

250-500 mg L-karnitiinia
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä. Valmistettu Suomessa.
L-karnitintartrat preparat
Kosttillskott 120 kaps./71 g

Ingredienser:

L-karnitintartrat (Annat än EU), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Rekommenderad daglig dos:

1-2 kapslar dagligen

Rekommenderad daglig dos (1-2 kapslar) innehåller:

250-500 mg av L-karnitin
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur. Tillverkat i Finland.

Valmistuttaja/Tillverkat för:

Biomed Oy