Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

L-METIONIINI 500 mg (30 kpl) L-METHIONINE Solgar

L metioniini 500 mg
13,40€
kpl 

Tuotekuvaus

Solgar® L-Metioniini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää rikkipitoista L-metioniiniaminohappoa. Terveille kynsille ja iholle. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher. Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön.

Annostus

1/pvä

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
L-Metioniini (vapaa muoto)   500 mg

Muut ainesosat:

Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa).

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-Metioniini Aminohapot

Lisätietoa

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-Metioniini on välttämätön aminohappo, jota tarvitaan kehossa proteiinien rakenneosasena sekä avustamaan tauriinin, L-kysteiinin, lesitiinin, sapen, L-karnitiinin ja endorfiinin synteesiin.