Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MACA-JAUHE ESIPILKOTTU - luomu (500 g) Foodin

Macajauhe esipilkottu foodin large
13,90€ 17,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Maca on Andien vuoristossa kasvava juurikasvi, hyvin voimakas adaptogeeni, jolla on ominaisuuksia jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa.

Macaa on arvostettu ja käytetty jo vuosisatojen ajan sen energisoivan vaikutuksen vuoksi ja muun muassa sotilaat käyttivät sitä ennen taisteluja paremman voiman, reaktiokyvyn ja kestävyyden vuoksi. Maca on erinomainen proteiinin lähde sisältäen myös kalsiumia, kaliumia, jodia, rautaa, mangaania ja C-vitamiinia. Esipilkottu maca-jauheemme sulaa helpommin suolistossamme, sillä siitä on poistettu tärkkelys. Se onkin perinteistä macaa huomattavasti vatsaystävällisempi vaihtoehto.

Sekoita energisöivää ja piristävää macaa smoothieen, jugurttiin tai puuroon, tai lisää sitä raakasuklaan joukkoon. Lisää annostusta vähitellen ja käytön olisi hyvä olla jaksottaista: pidä esim. 3 viikon käytön jälkeen viikon tauko, tai 3 kuukauden käytön jälkeen kuukauden tauko saadaksesi kaikki hyödyt parhaiten irti.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Ominaisuudet   Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton
Pakkauskoko   500 g
Alkuperämaa   Peru
Ravintoarvo   Energiaa 300 kcal Rasvaa 1,3 g - joista tyydyttyneitä 0 g Hiilihydraatteja 69,2 g - joista sokereita 24 g Suola 0 g Kalsium 250mg Kalium 2000 mg Rauta 14,8mg Mangaani 0.8mg C-vitamiini 285mg
Ainesosat   Gelatinoitu maca* *=Luomu

(27,80€/kg)