Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM Kelasin 85mg (200 tbl) Valioravinto

Magnesium kelasin
17,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kelasin Magnesium -aminohappokelaattitabletti
200 tabl
2 tablettia 2 kertaa päivässä tai 4 tablettia illalla.

Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumoksidi, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat. Kelatoidun magnesiumin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Käyttötarkoitus

Suonenvetoihin / lihaskramppeihin Sydämen hyvinvointiin Rasittuneiden lihasten rentouttamiseen Väsymykseen ja stressiin Kelasin Magnesium on erinomainen valmiste magnesiumin saannin lisäämiseen.

Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Magnesiumin tärkeimmät tehtävät ovat osallistuminen lihasten  supistumiseen, hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Myös proteiinien aineenvaihdunta on riippuvainen magnesiumista. Se on lisäksi mukana sadoissa entsyymireaktioissa ja on tärkeä suolatasapainon (natrium/kalium) säätelijä.

Liikunnan aiheuttama runsas hikoilu, runsas virtsaneritys ja alkoholin käyttö lisäävät nestehukkaa ja samalla magnesiumin tarvetta.

Kenelle

Kaikenikäislle naisille ja miehille Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille Raskasta fyysistä työtä tekeville Nestettä poistavien ja virtsaneritystä lisäävien lääkkeiden (mm. diureettien) käyttäjille Sydämen hyvinvoinnista huolehtiville Senioreille Magnesium edistää:
Lihasten normaalia toimintaa   Hermoston normaalia toimintaa   Normaalia energia-aineenvaihduntaa   Elektrolyyttitasapainoa Normaalia proteiinisynteesiä Normaaleja psykologisia toimintoja Luuston pysymistä normaalina Hampaiden pysymistä normaaleina

Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.


Vaikuttavat aineet 4 tabl.  
Magnesiumia
  340 mg   91 %* * osuus päivän saantisuosituksesta (375 mg)
 
1 tabletti sisältää 85 mg magnesiumia.