Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM kelasin 85mg (200tbl) Bertil's

Bertils magnesium kelaatti large
15,50€
  • 155,00€/kg
  • Pakkauskoko: 100g
kpl 

Tuotekuvaus

Aminohappokelaatti. 200 kpl, toisin kuin kuvassa. Ravintolisä. Suonenveto on monien yöunia häiritsevä riesa. Magnesium ehkäisee suonenvetoa vähentämällä lihaskramppeja ja korjaamalla normaalia suolatasapainoa. Illalla nautittu magnesium auttaa öiseen levottomuuteen rentouttamalla koko kehoa sekä fyysisesti että psyykkisesti.
Magnesiumia sydämelle

Monet tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet magnesiumin tukevan sydämen säännöllistä sykettä. Magnesiumin tehtävät solujen energian tuottajana ja hermo – lihasimpulssien välittäjänä ovat hyvin tärkeitä myös sydämen toiminnalle.
Hyvin imeytyvät orgaaniset Kelasin -hivenaineet

Hivenaineiden imeytyminen ruuansulatuskanavasta on edellytys niiden hyödyntämiselle. Hivenaineet imeytyvät verenkiertoon aina proteiinin rakenneosiin eli aminohappoihin sitoutuneina. Siksi valmiiksi sopiviin aminohappoihin oikealla tavalla sidottu eli aminohappokelaattimuodossa oleva hivenaine on heti imeytymiskelpoinen.
Vatsaystävällinen

Hyvin imeytyvä hivenaine on vatsaystävällinen. Vahvoille hivenainevalmisteille tyypilliset vatsaoireet johtuvat siitä, että ne eivät imeydy toivotusti ohutsuolesta verenkiertoon. Imeytymätön hivenaine päätyy paksusuoleen, jossa se voi aiheuttaa ärsytystä ja jopa ripulia.
Ei häiritse ravinnon hivenaineiden imeytymistä

Syödyn ravinnon ja tavanomaisten lisäravinteiden sisältämät hivenaineet kilpailevat usein keskenään imeytymisestä. Tämä johtuu siitä, että ne imeytyvät samoilla imeytymismekanismeilla. Suurin kilpailu käydään varsinkin ns. samanarvoisten hivenaineiden (esim. kalsium +II ja rauta +II) välillä. Esim. suuri määrä kalsiumia syrjäyttää helposti samanaikaisen raudan imeytymisen. Suuria määriä tavallisia hivenaineita nautittaessa mikään niistä ei välttämättä imeydy kunnolla.

Valmiiksi aminohappoihin sidottu hivenaine ei osallistu edellä kuvattuun kilpajuoksuun. Se imeytyy verenkiertoon eri reittiä pitkin; sujuvasti aminohappona. Kelatoitu hivenaine imeytyy aina hyvin, eikä se myöskään heikennä nautitun ruuan muiden hivenaineiden imeytymistä.
Kelasin -hivenaineita yksilöllisten tarpeiden mukaan

Em. kelatoitujen hivenaineiden helpon imeytymisen takia, niitä voi nauttia sopivissa määrin samalla kertaa. Ne eivät heikennä toistensa hyödyntämistä. Kelasin -hivenaineita voi myös yhdistellä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki tuotteet sisältävät vain yhtä hivenainetta. Yhden tabletin sisältämä hivenainemäärä on lisäksi maltillinen, jolloin niitä on helppo nauttia myös vähäiseen lisätarpeeseen.
Kultamitalilaatua maailman johtavalta kelaattien valmistajalta

Valioravinnon Kelasin Magnesium valmistetaan amerikkalaisen Albion Laboratories Inc. korkealaatuisesta aminohappokelaatista. Yritys on kelatoitujen hivenaineiden edelläkävijä. Patentoidut valmistusmenetelmät ovat pitkäjänteisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tulosta. Albionin kelaattien biologinen hyväksikäytettävyys on kliinisesti tutkittu ja EU:n viranomaiset ovat todenneet ne turvallisiksi ja hyväksyneet ne ravintolisien sallituiksi hivenainelähteiksi.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet   4 tabl.   

Magnesiumia   340 mgt   91 %*n
* osuus päivän saantisuosituksesta (375 mg) . 1 tabletti sisältää 85 mg magnesiumia.

Annostusohje

2 tablettia 2 kertaa päivässä tai
4 tablettia illalla.

Tuotteen ainesosat ja säilytys

Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumoksidi, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
Kelatoidun magnesiumin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Käyttötarkoitus

Suonenvetoihin / lihaskramppeihin
Sydämen hyvinvointiin
Rasittuneiden lihasten rentouttamiseen
Väsymykseen ja stressiin
Kelasin Magnesium on erinomainen valmiste magnesiumin saannin lisäämiseen.
Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Magnesiumin tärkeimmät tehtävät ovat osallistuminen lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Myös proteiinien aineenvaihdunta on riippuvainen magnesiumista. Se on lisäksi mukana sadoissa entsyymireaktioissa ja on tärkeä suolatasapainon (natrium/kalium) säätelijä.
Liikunnan aiheuttama runsas hikoilu, runsas virtsaneritys ja alkoholin käyttö lisäävät nestehukkaa ja samalla magnesiumin tarvetta.

Kenelle

Kaikenikäislle naisille ja miehille
Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
Raskasta fyysistä työtä tekeville
Nestettä poistavien ja virtsaneritystä lisäävien lääkkeiden (mm. diureettien) käyttäjille
Sydämen hyvinvoinnista huolehtiville
Senioreille

Terveysväittämät / Kliininen näyttö

Magnesium edistää:
Lihasten normaalia toimintaa
Hermoston normaalia toimintaa
Normaalia energia-aineenvaihduntaa
Elektrolyyttitasapainoa
Normaalia proteiinisynteesiä
Normaaleja psykologisia toimintoja
Luuston pysymistä normaalina
Hampaiden pysymistä normaaleina

Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.