Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAITOHAPPOBAKTEERI PLUS (100 kpl) (Balantic pro) Bioteekki

Bioteekki maitohappobakteeri plus 100kaps
14,90€ 19,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Monipuolisesti maitohappobakteereita jokapäiväiseen käyttöön. Bioteekki Maitohappobakteeri Plus on ollut suomalaisten suosikki jo yli 20 vuoden ajan! Se on Suomessa suunniteltu & valmistettu, laadukas maitohappobakteerivalmiste sisältäen neljää tutkittua maitohappobakteerikantaa. Lisäksi valmisteessa on bakteereiden hyvinvointia tukevia ainesosia, kuten inuliinia ja mannoosia. Tuote on gluteeniton ja maidoton. Soveltuu vegaaneille.

Bioteekki Maitohappobakteeri Plus sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.

Annostus

1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Vaikuttavat aineet 1 – 3 kaps.      

Maitohappo- ja bifidobakteerit* 2 – 6 mrd aktiivista bakteeria      
*B.lactis BB-12, L. paracasei, L. rhamnosus GG, L. acidophilus

Ainesosat

Maltodekstriini, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Inuliini, maitohappobakteerivalmiste (B.lactis BB-12, L. paracasei, L. rhamnosus GG, L. acidophilus, mannoosi, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). (kasvatusalustassa käytetty soijaa), Ainesosat täysin samat kuin aiemmassa Balantic Plussassa.

Käyttörajoitukset

Ei tiedossa. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.

Ravintolisä:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoko

100 kapselia
Lasipurkki