Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MALE COMPLEX mm. sahapalmu (60 Vegekaps) Nordiq Nutrition

Male complex 60 nn large
21,90€ 25,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Luonnollinen ravintolisä miehelle. Miehinen terveys, hedelmällisyys, eturauhasen terveys ja hormonitasapaino ovat riippuvaisia riittävästä määrästä välttämättömiä ravinteita, kuten sinkkiä ja seleeniä. Seleeni auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja sinkki auttaa ylläpitämään eturauhasen terveyttä ja normaaleja testosteronitasoja.

NORDIQ Botanical Complex -kasviyhdistelmä on kehitetty huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuorepakastekuivatut ja luomulaatuiset kasvit ovat ravintorikkaita ja sisältävät runsaasti polyfenoleita joilla on hormeettisia vaikutuksia lisäten näin terveyttä ja elinvoimaisuutta.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Täysin lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

ANNOSTUS

1-3 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Raskaana olevien suositellaan keskustelevan käytöstä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen kanssa.

1 kapseli sisältää: % RI*

NORDIQ-kasvijauhesekoitus 510 mg
Sisältää:
Luomu Nokkosenjuuri* 150 mg
Sahapalmunmarja 150 mg
Vesimeloninmehu* 125 mg
Luomu persiljanlehti* 50 mg
Luomu vesikrassi* 25 mg
Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus 10 mg *tuorepakastekuivattu
Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
Sinkki (bisglysinaatti) 10 mg 100
Seleeni (selenometioniini) 50 µg 91
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

NORDIQ Nutrition Male Complex sisältää miesten hormonitoiminnalle ja eturauhaselle tärkeitä kasviravinteita ja antioksidanttisia hiveaineita kuten sinkkiä ja seleeniä. Male Complexilla on myös testosteronitasoja tasapainottavia ominaisuuksia. NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän tuorepakastekuivatut kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia. Tuote sisältää mm. nokkosenjuurta, sahapalmua ja vesimelonia.