Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MANGAANI KELAATTI (100 kpl) Solgar

Mangaani kelaatti 100tabs solgar
13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vahvalle luustolle. Välttämätön mineraali, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Tukee tervettä aineenvaihduntaa.    Hyvin imeytyvä, kelatoitu muoto. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher. Gluteeniton, maidoton, suolaton, sokeriton.

Suositeltu annostus:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.
Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
Mangaani (bisglysinaatti†) 8 mg, 400*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
† Albion International, Inc.

Muut ainesosat:

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Mangaani on keholle välttämätön hivenaine, jota tarvitaan moniin kemiallisiin prosesseihin, kuten energia-aineenvaihdunnan edistämiseen, solujen suojaamiseen vapailta radikaaleilta, sekä terveiden luiden tukemiseen. Mangaani on tärkeä myös luuston hyvinvoinnille yhdessä kalsiumin ja magnesiumin kanssa.

Mangaania esiintyy luonnollisesti mustassa teessä, täysjyväviljassa, pähkinöissä, siemenissä, hedelmissä, kananmunissa, vihreissä lehtivihanneksissa, äyriäisissä, sisäelimissa ja maidossa. Koska mangaani toimii toimii kofaktorina monissa entsyymijärjestelmissä ja osallistuu useisiin kehon prosesseihin, sen saanti kannattaa varmistaa monipuolisella ruokavaliolla ja tarvittaessa myös ravintolisällä. Mikäli ruokavalioosi ei kuulu mangaania sisältäviä ruokia, ravintolisä voi olla tarpeellinen tämän ravinteen täydentäjä. Lue lisää mangaanista blogistamme.

Mangaanin hyväksytyt terveysväittämät:

edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää luuston pysymistä normaalina
edistää sidekudoksen normaalia muodostumista
edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä