Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MELATONIINI 1,9mg pitkävaikutteinen SININEN UNI (120+30 tabl) TK

Terveyskaista sininen uni melatoniini 1 9mg 120 plus 30tabl
13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Auttaa nukkumaan yöt paremmin, jolloin jaksat toimia pirteämpänä päivisin. Auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Iän myötä melatoniinin eritys elimistössä vähenee, jolloin kehon tuottama melatoniini ei välttämättä riitä hyvän yöunen takaamiseksi.

Annostus

1 tabletti (1,9 mg) iltaisin 1–2 tuntia ennen nukkumaan menoa.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Dosering

1 tablett (1,9mg) melatonin 1-2 timmar före läggdags.
Doseringen bör inte överskridas. Kosttillskot ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) ja melatoniini.

Ingredienser

Fyllnadsämnen (hydroxypropyl metylcellulosa, mikrokristallin cullulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), melatonin.

Käyttörajoitukset

Melatoniinia ei tule käyttää yhdessä lääkärin määräämien nukahtamis- tai unilääkkeiden kanssa. Raskautta yrittäville, raskaana oleville tai imettäville ei suositella melatoniinia. Jos käytät jatkuvasti lääkitystä varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä. Melatoniini ei aiheuta riippuvuutta, vierotusoireita eikä tokkuraisuutta.

Paremmat yöt, pirteämmät päivät!

SininenUni melatoniini auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin, jolloin jaksat toimia pirteämpänä päivisin. Se auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.
SininenUni 1,9 mg, pitkävaikutteinen, sopii erityisesti, jos nukahdat, mutta heräilet yössä useasti; jos nukahdat, mutta uni loppuu ennen aamua ja olet yli 50-vuotias.
Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy käpyrauhasesta valaistuksen vähetessä. Se tahdittaa elimistön sisäistä kelloa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Eritys on suurimmillaan yöllä pimeän aikaan.
Iän myötä melatoniinin eritys elimistössä vähenee, jolloin kehon tuottama melatoniini ei välttämättä riitä hyvän yöunen takaamiseksi.