Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MERIMAGNESIUM MARINE MAGNESIUM (150 kpl) HT

Magnesia marine 150tabl uusi ht
9,90€
  • 84,62€/kg
  • Pakkauskoko: 117g
kpl 

Tuotekuvaus

Magnesiumtabletti merivedestä. Ravintolisä. Sydämelle, lihaksille ja hermostolle. Väsymykseen ja uupumukseen. Sisältää luonnollista Aquamin™ Mg -magnesiumyhdistettä, joka valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä. Aquamin™ merimagnesium sisältää magnesiumin lisäksi pieniä määriä 72 mereen liuennutta mineraalia, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa ja tehostavat sen toimintaa elimistössä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Magnesiumia 250 mg (67%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä.
Pakkauskoko
150 tabl./117g

Fysiologiset vaikutukset

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle, lihaksille ja luustolle tärkeä kivennäisaine.
Magnesium osallistuu elimistössä yli 300 entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa.
Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia proteiinisynteesiä sekä normaaleja psykologisia toimintoja.
Magnesiumin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan ja eläinrasvojen käyttö sekä alkoholin käyttö. Magnesiumin tarve kasvaa raskauden aikana.
Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä, jota tarvitaan 500 000 kg, jotta saadaan 1000 kg Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidia. Kalsiumoksidin annetaan reagoida meriveden magnesiumin kanssa, joka saostuu magnesiumhydroksidina. Saatu magnesiumhydroksidi pestään huolellisesti ja se sisältää pieniä määriä 72 mineraalia eli kaikkia mereen liuenneita mineraaleja, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa.
Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi liukenee hyvin mahan happamuudessa (liukoisuus on lähes 90 %). Magnesiumoksidivalmisteiden sisältämän magnesiumoksidinkin on muututtava vatsalaukussa magnesiumhydroksidiksi ennen kuin sen liukeneminen vatsahappoihin voi alkaa. Vain liuennut magnesium voi imeytyä, sillä magnesium imeytyy pääosin vapaina ioneina.