Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Mushroom synergy 50 kpl Terranova

Sahapalmu opuntia lykopeeni complex  large
32,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Sienivoimaa kehosi hyödyksi - nyt huisin helppoköyttöisessä muodossa!

Terranova Mushroom Synergy Complex sisältää reishi-, cordyceps-, Royal Sun Agaricus-, maitake- ja siitakesientä sekä pakurikääpää niiden eri kehitysvaiheista. Tuorepakastekuivatut sienet on kasvatettu luomulaatuisessa tapioca-jauheessa. Sienet sisältävät mm. immuniteettia tukevia polysakkarideja. Tuotteen inkivääri parantaa ruuansulatusta sekä tehostaa sienen hyödyllisten biokemiallisten yhdisteiden hyödynnettävyyttä kehossa.

Annostus: 1-4 kapselia päivässä.a), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Tässä Terranovan laadukkaassa ravintoaineessa hyvinvointiasi tukee aimo kimara luonnon parhaimpia antimia.

Reishi-sieni — Reishisientä kutsutaan joskus “kuolemattomuuden sieneksi“. Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Cordyceps-sieni — Cordyceps- sientä eli kiinanloisikkaa käytetään sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan harjoittelukestävyyttä. Adaptogeeninä toimiva cordyceps auttaa myös mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja ja buustaa kehoa uudistumaa.

Maitake-sieni — Maitake sisältää betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla on immuniteettia tukevia vaikutuksia.

Shiitake-sieni — Shiitakesienen useimmat terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin.

Inkiväärinjuuri — Inkivääri parantaa verenkiertoa, tukee ruuansulatusta sekä vastustuskykyä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, verenohennuslääkkeiden, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.