Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

NEUROGLANDIN FORTE (36kpl) Biomed

Neuro glandin forte bm large
21,60€ 27,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Käyttötarkoitus Ravintolisä / kosttillskott. Neuroglandin sisältää eläinperäisiä fosfolipidejä ja pellavansiemenöljyä sekä fosfoseriinia, E-vitamiinia ja resveratrolia.

Resveratroli on useissa kasveissa esiintyvä fenoliyhdiste jota on löydetty erityisesti punaisista ja sinisistä rypäleistä sekä puolukoista, mustikoista ja karpaloista.
E-vitamiini

Neuroglandin sisältää runsaasti E-vitamiinia. E-vitamiini on yksi tärkeistä rasvaliukoisista vitamiineista. E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 kapseli päivässä

Aineosat

Pellavansiemenöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), neurolipidit (eläinlesitiiniuute), soijalesitiini, resveratroliuute (lähteet: 80 % Polygonum cuspidatum-uute, 20 % Vitis vinifera -punaiset rypäleet), luonnollinen E-vitamiini: d-alfatokoferoli.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Rekommenderad daglig dos:

1 kapsel per dag.

Ingredienser:

Linfröolja, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), neurolipider (djurlecitinextrakt), sojalecitin, resveratrolextrakt (80 % från Polygonum cuspidatum 20 % från röda vindruva), E-vitamin.