Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

NIVELACTIVE (120tabl) Bertil's Health

Nivel active 120tabl uusi bh
24,50€ 31,80€
  • 422,41€/kg
  • Pakkauskoko: 58g
kpl 

Tuotekuvaus

Uudistettu pakkaus ja entistä nopeampi vaikutus. Ovomet®-, Boswellia serrata-, pirunkynsi-, mangaanitabletti. bertil´s NIVELACTIVE – NOPEAVAIKUTTEISET RAVINTOAINEET NIVELTEN HYVINVOINTIIN. HUOMAA VAIKUTUKSET JO 5 VUOROKAUDEN KULUESSA.
Bertil´s NivelActiven patentoitu ja kliinisesti tutkittu Ovomet® -munamembraaniuute sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen nivelten hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia.

bertil´s NivelActiven hyvin imeytyvä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Valmisteeseen valitut kasviuutteet, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harpagojuuri) täydentävät tuotteen optimaalisen koostumuksen ylläpitämällä nivelten normaalia hyvinvointia ja joustavuutta.
Nivelten hyvinvointiin. Sidekudoksen muodostukseen. Luuston hyvinvoinnin ylläpitoon. Aktiivisen kuntoilun ja urheilun tueksi. Elimistön solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä.
Aktiivisille aikuisille ja senioreille. Rankkaa treeniohjelmaa noudattaville kuntoilijoille. Kilpaurheilijoille. Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille. Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia, kalaa eikä äyriäisiä.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa (2 tabl.)

Vaikuttavat aineet   2 tabl.

Ovomet® -munamembraaniuutetta   300 mg
Boswellin® Super -Boswellia serrata -uutetta   70 mg
Pirunkynsiuutetta   50 mg
Mangaania   1 mg*
* 50% päivän saantisuosituksesta

Annostusohje

2 tablettia päivässä.

Käyttörajoitukset

Ovomet-uute on valmistettu kananmunasta. Tuotetta ei suositella muna-allergikoille.

Tuotteen ainesosat

Täyteaine selluloosajauhe, kananmunankuoren kalvouute, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute
(Harpagophytum procumbens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti. Aktiiviaineiden alkuperä EU tai ei-EU.

säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Terveysväittämät ja kliininen näyttö
bertil´s NivelActiven sisältämä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Mangaani suojaa lisäksi soluja hapettumisstressiltä.
Pirunkynsi (harpagojuuri) auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja hyvinvointia (EFSA-Q-2008-3943)
Boswellia serrata auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja hyvinvointia (EFSA-Q-2008-3699).

Erityistä tässä tuotteessa

LUONNOLLISET RAVINTOAINEET KANANMUNASTA JA PERINTEISISTÄ NIVELKASVEISTA
bertil´s NivelActiven Ovomet® -munamembraaniuute on eristetty kananmunan kuoren kalvosta. Kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tunnetusti tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Tutkimukset osoittavat, että uutteen ainutlaatuinen koostumus ja ainesosien synergia tukevat nivelten hyvinvointia monin tavoin. Se vähentää nivelten arkuutta ja jäykkyyttä sekä suojelee rustoja ja jänteitä.
MANGAANI EDISTÄÄ SIDEKUDOKSEN MUODOSTUMISTA
bertil´s NivelActiven sisältämä hyvin imeytyvä ns. aminohappokelatoitu mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.
LISÄÄ MONIPUOLISUUTTA BOSWELLIA SERRATASTA JA PIRUNKYNNESTÄ
Boswellia serrata -puusta saatavaa uutetta on käytetty intialaisessa lääketieteessä nivelvaivojen hoitoon jo vuosisatoja. Boswellia serrata -valmisteita on runsaasti tarjolla Keski-Euroopan markkinoilla ja Suomessakin yhä yleisemmin. Afrikkalainen pirunkynsi eli harpagojuuri tunnetaan nivelten hyvinvointiin liittyvistä vaikutuksistaan ja sitä käytetään niveltuotteissa laajalti esimerkiksi Saksassa ja Ranskassa.
Monista muista nivelten hyvinvointiin tarkoitetuista tuotteista poiketen bertil’s NivelActive sopii myös ovo-vegetaristiseen ruokavalioon, sillä se ei sisällä liivatetta, kalaa tai äyriäisiä.
NivelActive -tuotteen valmistamme itse kehittämällämme reseptillä Pietarsaaressa. Tuotteen raaka-aineiksi on valittu ainoastaan markkinoiden parhaat tehoaineet, jotka tukevat toistensa vaikutuksia.