Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

NOKKOS-KALKKI INKIVÄÄRI+VIHERSIMPUKKA (200 kpl) VN

Nokkos kalkki inkivaari vn
12,90€ 15,90€
  • 71,67€/kg
  • Pakkauskoko: 180g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Nokkos-Kalkki Inkivääri+Vihersimpukka. Useita tärkeitä ravinteita samassa tabletissa!
Sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Nokkos-kalkki Inkivääri+Vihersimpukka on makeuttamaton, hiivaton ja soijaton valmiste. Se ei sisällä maidon eikä kotimaisten viljojen ainesosia, tuote on laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosat
Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa), magnesiumoksidi, vihersimpukkajauhe, L-askorbiinihappo, inkiväärinjuurijauhe, nokkosenlehtijauhe, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

Suositeltava annos 2 tablettia sisältää:
Vihersimpukkajauhe (mg), 120
Inkiväärinjuurijauhe (mg), 60
Nokkosenlehtijauhe (mg), 10
D3-vitamiini (mikrog), 2,5 (50 %*)
C-vitamiini (mg), 100 (125 %*)
Kalsium (mg), 344 (43 %*)
Magnesium (mg), 180 (48 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Allergiat
Laktoositon, Gluteeniton, Sokeriton, Makeuttamaton, Hiivaton, Soijaton

Nokkos-Kalkki Inkivääri+vihersimpukalla
• varmuutta liikkumiseen
• liukkautta askeliin
• vahvistusta luustolle

Jos rappusissa liikkuminen tuottaa vaikeuksia ja pehmeältä sohvalta ylöspääsy on yhtä tuskaa, se on merkki siitä, ettei liikuntaelimissä kaikki ole niin kuin pitäisi.
Liikuntaelimien huono kunto kiusaakin entistä useampia ja yhä nuorempia ihmisiä. Suomen Nivelyhdistyksen mukaan nivelongelmistakin kärsii jo yli miljoona suomalaista. Jäykkyys, arkuus sekä heikko luusto ovat ongelmia, jotka voivat ilmetä samanaikaisesti.

Luusto on elävää kudosta, joka uudistuu koko ajan hitaasti ja joka ilman riittäviä uudisrakennusaineita lopulta haurastuu. Osteoporoosista kärsiikin yhä useammat ja yhä nuoremmat ihmiset, erityisesti naiset. Luuston, hermo- ja lihastoimintojen heikkeneminen puolestaan vaikuttaa nivelten hyvinvointiin.

Magnesiumia ja D-vitamiinia
Meillä pohjoismaissa käytetään paljon kalsiumpitoisia maitotaloustuotteita ja niistä saadaan paljon kalkkia, mutta silti luuston haurastumisesta tullut suorastaan kansantauti. Vaikka ravinnossa olisi kuinka paljon tahansa kalkkia, sen saanti on turhaa, ellei se imeydy tai sitoudu luustoon. Luustossa kalkkia sitovan proteiiniverkoston heikkenemistä aiheuttavat ikä, liikunnan puute, huonot ravintotottumukset ja sairaudet. Magnesium ja D-vitamiini lisäävät kalkin imeytymistä sekä edistävät kalkin kiinnittymistä luuston proteiiniverkkoon. Luustossa magnesium toimii myös magnesiumvarastona, josta elimistö ottaa sitä tarpeen mukaan käyttöönsä.

Nivelen tukiravintoa
Nivelten haurastumista ei valitettavasti huomaa, eikä sitä tunne, ennen kuin ongelma on edennyt riittävän pitkälle. Nivelvaivoihin voi saada helpotusta lääkärin määräämillä glukosamiinipitoisilla lääkkeillä. Nivelkudoksia voi tukea myös luonnollisella tavalla, joista ravinto ja liikunta ovat tärkeimmät. Nokkos-Kalkki Inkivääri+vihersimpukka –valmiste sisältää myös nivelterveyttä tukevia ravintoaineita

Tehokas inkivääri
Inkivääri ja sen ainesosat ovat monipuolisia aineita. Perinteisessä kansanlääkinnässä inkiväärin vaikutukset on tunnettu jo vuosisatoja ja monissa maissa sitä on käytetty helpottamaan mm. vaivattomampaa liikkumista.

Vihersimpukkaa käytetään monissa tuki-ja liikuntaelimille tarkoitetuissa valmisteissa, koska se sisältää luontaisia glukosamiiniyhdisteitä. Kaikki nivelongelmista kärsivät eivät kuitenkaan saa yhtäläistä apua glukosamiinivalmisteiden käytöstä. Ulkomaisten tutkimusten mukaan glukosamiinin, kuten muidenkin keholle tarpeellisten ravintoaineiden imeytymisessä esiintyy kymmenkertaisia eroja henkilöiden välillä. Toiset tarvitsevat isompia päiväannoksia pitempää, toiset huomaavat olonsa kohentuneen jo muutamassa viikossa minimiannoksella. Vaikka aluksi tuntuisi siltä, ettei tuote vaikuta, sen nauttimista ei tulisi lopettaa kesken, vaan jatkaa vähintään puolivuotta maksimiannoksella. Vasta silloin huonompikin glukosamiinin imeytyminen saadaan hallintaan riittävällä vaikuttavan aineen saannilla.