Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OLIIVIÖLJY KREETA Luomu (500 ml) Puhdistamo

Oliivi oljy luomu 500ml kreeta puhdistamo large
9,40€ 12,90€
  • 18,80€/l
  • Pakkauskoko: 500ml
kpl 

Tuotekuvaus

Extra Neitsyt Oliiviöljy. 100% jäljitettävyys. Puusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien. Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy. Ainutlaatuisen herkullinen maku. Ympäristöystävällinen ja läpinäkyvä.
 
Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle.

Ainesosat / Ingredienser:

FI: Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy
SE: Kallpressad extra virgin olivolja
Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

Alkuperämaa:

Kreikka

Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy/100ml:

Energiaa / Energi: 3404 kJ / 828 kcal
Rasvaa / Fett: 92 g
 - josta tyydyttynyttä / varav mättat fett: 13 g
 - josta kertatyydyttymättömät rasvat / varav enkelomättat fett: 73 g
 - josta monityydyttymättömät rasvat / varav fleromättat fett: 6 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrat: 0 g
 - josta sokereita / varav sockerarter: 0 g
Proteiinia / Protein: 0 g
Suolaa / Salt: 0 g

Valitsimme luonnollisimman, aidoimman ja maukkaimman extra-neitsytoliiviöljyn Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.