Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-3 KULTA OMEGA (60kaps) VAHVA KALAÖLJY 1000mg Terveyskaista

Terveyskaista kulta omega 1000mg 60kaps
13,90€ 19,90€
  • 94,56€/kg
  • Pakkauskoko: 147g
kpl 

Tuotekuvaus

Erittäin korkealaatuinen ja vahva kalaöljyvalmiste. KultaOmega-3-kalaöljyn alkuperän takaa ensimmäisenä ja ainoana Suomessa Orivon Puhdasta anjovista eteläiseltä Tyyneltämereltä -sertifiointi. Kapselin kuori on kalagelatiinia, ensimmäisenä Suomessa etyyliesteröidylle kalaöljylle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Annostus

1- 5 kapselia päivässä.

1- 5 kapselia sisältää / 1 - 5 kapslar innehåller:

Kalaöljy / Fiskolja   1000 - 5000 mg
josta Omega-3 –rasvahappoja / varav Omega-3-fettsyror   800 - 4000 mg
josta E-EPA / varav E-EPA-fettsyror   400 - 2000 mg
josta E-DHA / varav E-DHA-fettsyror   300 - 1500 mg
E-vitamiini / Vitamin E   12 - 60 mg (100 - 500 %*)
D-vitamiini / Vitamin D   10 - 50 µg (200 - 1000 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta   
*av referensvärdet för det dagliga intaget   
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat:

Etyyliesteröity GoldenOmega-kalaöljytiiviste, kapselikuori (kalagelatiini, glyseriini), d-alfatokoferoli (luontainen E- vitamiini), D3-vitamiini.

Lisätietoa

KultaOmega-3:n terveysvaikutukset ovat erinomaiset sen vahvan ja laadukkaan koostumuksen ansiosta. Sen sisältämät omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat terveydellemme erittäin tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Ne edistävät niin sydän- ja verisuoni-, aivo- kuin silmäterveyttäkin. Suuremmalla annostuksella ne auttavat myös triglyseriditasojen ja verenpaineen pysymistä normaaleina. 

Kasviöljyistä saatava alfalinoleenihappo (ALA) on myös omega-3-rasvahappo, josta elimistö pystyy muodostamaan EPA- ja DHA-rasvahappoja, mutta vain hyvin pieniä määriä. Siksi on tärkeää saada EPA- ja DHA-rasvahappoja suoraan kalasta tai kalaöljyvalmisteesta.

Sisältämänsä D-vitamiinin ansiosta KultaOmega-3 tukee myös immuunipuolustuksen sekä luuston terveyttä ja sen E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä eli se toimii antioksidanttina kehossamme.