Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OMEGA-3 PREMIUM (180 kaps) Puhdas+

Puhdas plus premium omega 3 180kaps
23,90€ 34,90€
  • 94,09€/kg
  • Pakkauskoko: 254g
kpl 

Tuotekuvaus

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste. Tuote takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 1-2 kapselia ja se sisältää 1000-2000 mg kalaöljyä, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

Annostus:

Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.
Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste. Tuote takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 1-2 kapselia ja se sisältää EPA 360-720 mg, DHA 240-480 mg.

Ainesosat:

kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini).
Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.

Ingredienser:

fiskoljakoncentrat (triglyserid), fiskgelatin, glyserol, vatten, d-alfa-tokoferol (naturligt E-vitamin).
Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

Ravintosisältö / näringsinnehåll per 1-2 kapselia / kapslar

Omega-3-rasvahapot / -fettsyror, 680-1360 mg
josta/varav EPA 360-720 mg
DHA 240-480 mg
E-vitamiini / E-vitamin 5-10 mg (*42-83 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget

Säilytys

huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Dosering:

För vuxna 1-2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt.

Förvaras

i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Lisätietoa

Puhtaus ja eettisyys
Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti
Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen, 100 % jäljitettävyyden ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden.