Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OPTI MSM (250g) Puhdistamo

Opti msm puhdistamo large
9,90€
  • 39,60€/kg
  • Pakkauskoko: 250g
kpl 

Tuotekuvaus

OptiMSM ”Vuoden 2015 palkittu urheiluvalmiste”. OptiMSM-jauhe on maailman puhtain MSM-jauhe. Lisäaineeton ja luonnollinen ravintolis. Helppo lisätä veden tai smoothien joukkoon.
MSM eli ”metyylisulfonyylimetaani”, on kasvi- ja eläinkunnassa sekä ihmisessä luontaisesti esiintyvä rikkiyhdiste, josta yleisemmin käytetään myös nimitystä ”orgaaninen rikki”.

Kuinka käytän?

Sekoita 1 rkl maustamatonta Puhdistamon OptiMSM -jauhetta lasilliseen vettä tai muuta mieleistäsi juomaa (kuten esim. mehua) ja tuloksena on hyvänmakuinen MSM-juoma.
Mikäli et ole ennen käyttänyt MSM:ää, aloita annostus ½ - 1 tl päivässä ja nosta annostusta hiljalleen. Suositeltu vuorokausiannos (1 rkl) sisältää MSM:ää 10 000 mg.
Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos
Suositeltu vuorokausiannos 1 rkl (10 g) sisältää 10 000 mg MSM:ää /
Rekommenderad daglig dos 1 msk (10g) innehåller 10 000 mg MSM

Ainesosat / Ingredienser:

100% Metyylisulfonyylimetaani / 100% Metylsulfonylmetan

Säilytys / Förvaring:

Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras torrt och skyddad mot ljus

Varoitukset / Varningar:

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. / Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.