Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

OPTI MSM + C + MOLYBDEENI (200 g) Foodin

Foodin opti msm c acerola molybdeeni jauhe
12,90€
kpl 

Tuotekuvaus

OptiMSM+C on yhdistelmä laadukasta OptiMSM:ää sekä natriumaskorbaattia, acerolajauhetta ja molybdeeniä. OptiMSM-hiutale on markkinoiden puhtain muoto MSM:stä, eikä se sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita, kosteudenpoistajia tai paakkuuntumisenestoaineita. OptiMSM on täysin luonnollista rikkiä.

Luonnollisena rikkinä MSM:ää esiintyy elimistössämme luonnollisesti. Saamme MSM:ää myös pieninä määrinä ravinnosta, muun muassa kalasta, lihasta, munista, maidosta ja hyvin pienissä määrin hedelmistä ja vihanneksista. Suosittelemme aloittamaan OptiMSM:n käytön vähitellen.

Aloitusannos

1 teelusikallinen OptiMSM-hiutaleita on hyvä sekoittaa puoleen litraan vettä tai mehua, minkä jälkeen annosta voi nostaa aina muutaman teelusikallisen päivässä. Voit nauttia OptiMSM:ää pitkin päivää.
Ensimmäisillä käyttökerroilla MSM:n maku ei yleensä hurmaa, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen maku muuttuu neutraaliksi.

Suositeltu annos1 teelusikallinen (5g) sisältää

5000-10000 mg OptiMSM-hiutaleita, molbydeeniä 100 µg molybdeenia, C-vitamiinia (natriumaskorbaatti) 200mg (250%).

Ravintolisä/ Kosttillskott.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa./ Kosttillskott ersätter inte en mångsidig kost. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvara oåtkomligt för barn.

Huom!

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).