Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ORVOKKIVOIDE (50 ml) Argital

Orvokki voide argital large
16,40€
kpl 

Tuotekuvaus

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoitovoide kasvoille ja vartalolle sitkeiden ihotulehdusten ja allergisten reaktioiden hoitoon sekä ihon epäpuhtauksien sekä arpikudoksen hoitoon. Keto-orvokki- ja kehäkukkauutteet rauhoittavat ja tyynnyttävät ihoa, mänty, laventeli ja sitruuna eteeriset öljyt ovat vaikutuksiltaan antibakteerisia. Savigeeli luovuttaa iholle sen tarvitsemia hiven- ja mineraaliaineita. Muita vaikuttavia aineita ovat makea manteliöljy, geranium- ja sitruunamelissa eteeriset öljyt.

Aineosat:

Spring water, Sweet Almond oil, Mixture of wheat germ proteins and coconut fatty acids***, Vegetal glycerine**, Cethyl alcohol, Mixture of stearic acid and vegetable glycerine***, Violet extract, Marigold extract, Ethyl alcohol (bio), Pine essential oil*, Lavender essential oil*, Geranium essential oil*, Lemon essential oil*, Lemon balm essential oil*, Green clay gel, Berberis resin extract, Benzoin resin extract, Xanthan gum****, Lactic acid.
*Eteeristen öljyjen luonnolliset komponentit: Limonene, Linalool, Benzyl Cinnamate, Citronellol, Geraniol, Citral.

Sertifikaatit:

BDIH, LAV, VEGAN OK

Käyttöohjeet:

Levitä voidetta hoidettavalle alueelle ja hiero kunnes voide on imeytynyt tasaisesti ihoon. Voidetta voi käyttää tarvittaessa paikallisesti useita kertoja päivässä.

(278,00€/l)