Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PAKURIUUTE (50 ml) Puhdistamo

Pakurikaapauute
18,90€
  • 378,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Pakurikääpäuute on tähän mennessä eniten kehitystyötä ja huolellisuutta vaatinut Puhdistamon tuote. Se on huipputasoinen, 600% tiivistetty tuplauute Suomalaisesta pohjoisen Pakurista. 

Pakurikääpä on koivussa kasvava hiilenmusta lahottajasieni. Sillä on pitkä historia Venäjällä, Suomessa ja Aasiassa eräänlaisena toonisena yrttinä jonka nauttimisella on monia suotuisia vaikutuksia. 

Pakuri on ensinnäkin vertaansa vailla oleva antioksidantti. Se pesee jopa raakakaakaon tässä suhteessa, jos se on oikein valmistettu. Toisekseen Pakuri sisältää polysakkarideja, jotka säätelevät elimistön immuunijärjestelmän toimintaa. Pakurista on tehty lukuisia tutkimuksia kansainvälisesti ja Suomessakin, ja tutkimuksia tulee jatkuvasti lisää. 

Pakuriuutteen takana oli halumme tehdä uute, jossa oikeasti on niitä tehoaineita jota Pakurista halutaan saada irti. Yleisin käyttötapa, eli keittää pakuria hetki vedessä on varsin hyvä tapa - mutta mikäli halutaan päästä nauttimaan niistä hyödyistä joihin tutkimuksissa viitataan, ei niitä enää "kotikeitolla" oikein saada aikaan. 

Siksi järjestimme asian niin, että omat kerääjämme joilla on tarkat vaatimukset laadun suhteen, keräävät Suomen metsistä Pakurikääpää. Näin saatu pakurikääpä uutetaan ensin kiehuvassa vedessä useiden tuntien ajan. Tämän lisäksi pakuri uutetaan vielä kuumassa etanolissa (alkoholi). Näin toimimalla Pakurista saadaan kaikki hyödyllinen irti. 

Viimeinen askel on tiivistäminen, joka tekee Pakuriuutteestamme ainutlaatuisen. Tiivistämällä uuteen vaikuttavien aineiden pitoisuus nousee 6-kertaiseksi, eli 600% verrattuna alkutilanteeseen. Pelkkä tiivistämätönkin uute on siis jo tasokas tuplauute joka on kotioloissa lähes mahdoton valmistaa, mutta tiivistettynä se on täysin omalla tasollaan! 

Pähkinänkuoressa: 
Omien kerääjiemme Suomesta keräämää Koko valmistusprosessi tehty Suomessa Kuumavesiuute, sekä kuumaetanoli-uute Haihduttamalla väkevöitetty 6 kertaa vahvemmaksi kuin tavallinen uute Pakattu 50ml Miron Glas - tummanviolettiin lasiin. 
1 pipetillinen 2 kertaa päivässä sekoitettuna nesteeseen

Päiväannos (2 ml) sisältää / Daglig dos (2 ml) innehåller:
Päiväannos (2 ml) sisältää 200 mg pakuriuutetta, josta beetaglukaania 50 mg /
Daglig dos (2 ml) innehåller 200 mg sprängtickaextrakt, varav betaglukaner 50 mg 

Ainesosat / Ingredienser:
Vesi, alkoholi (40%), pakurikääpä / Vatten, alkohol (40%), sprängticka

 Säilytys / Förvaring:
Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras torrt och skyddat mot ljus