Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PANOX (60kpl) Via Naturale

Panox
13,50€ 19,80€
  • 201,49€/kg
  • Pakkauskoko: 67g
kpl 

Tuotekuvaus

Panox on kotimainen, 100 % luontainen AVAINLIPPU-tuote.

Annostus

Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla sitä säännöllisesti 2 tablettia päivässä joka päivä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteen käytön voi lopettaa kun tilanne korjaantuu. Tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan ja jatkaa pitkiäkin aikoja.

Panox koostuu seuraavista vaikuttavista aineista:

L-arginiini on aminohappo, joka auttaa tuntoherkkyyttä. Siitä muodostuu paisuvaiskudoksen pienissä valtimoissa niiden lihaksistoa rentouttavaa ja sen verenvirtausta helpottavaa typpioksidia.

Vuorokausiannos Panoxia sisältää:

• 1000 mg L-arginiinia
• 15 mg sinkkiä
• 12,5 mg resveratrolia.

Annostus:

Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla sitä säännöllisesti 2 tablettia päivässä joka päivä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 vk säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteen käytön voi lopettaa kun tilanne korjaantuu. Tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan ja jatkaa pitkiäkin aikoja.

Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sitä voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.