Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PARAPÄHKINÄ -luomu (500g) Foodin

Parapahkina luomu foodin large
14,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Parapähkinä on miedon aromaattinen, herkullinen ja täyteläinen pähkinä. Se on tunnettu sen korkean seleenipitoisuuden vuoksi, mikä tekee siitä yhden luonnon parhaista seleenin lähteistä - jo muutama pähkinä päivässä riittää turvaamaan seleenin tarpeellisen saannin. Se on myös hyvä magnesiumin, proteiinin, kaliumin ja kalsiumin lähde.

Parapähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.

Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.

Ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen

Alkuperämaa   Bolivia
Ravintoarvo   Energiaa: 2805 kJ/670 kcal Hiilihydraatteja: 2.6 g - joista sokereita 0 g Rasvaa: 66.4 g - joista tyydyttyneitä 13,2 g Proteiinia: 14.3 g Suolaa 0 g Kuitua 7.5 g Kaliumia: 659.0 mg Magnesiumia: 376.0 mg Kalsiumia: 160.0 mg Seleeniä: 1917.0 µg
Ainesosat   Parapähkinä