Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PREMENSTRUAL COMPLEX (60 kaps) Wild Nutrition

Premenstrual complex 60 wn large
28,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Erityisesti naisille asiantuntijuudella kehitetty valmiste on suunniteltu tukemaan naisen hormonaalista toimintaa ja erityisesti kuukautisia edeltäviä päiviä. Wild Nutritionin omasta suusta: "Olemme valinneet yhdistelmään yrttejä joita on perinteisesti käytetty tukemaan naisen luonnollista hormonaalista sykliä ja yhdistäneet ne Food-Grown® ravintoaineisiin jotka tukevat naisen hormonaalista tasapainoa."

Sisältää   

Vitamiini- ja mineraalivahvistetusta hiivasta GTF-kromi ja B6-vitamiini, Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium ja sinkki, don quai-, luomu ashwagandha- ja luomumaarianohdakejauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä

apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Käyttöohje   

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö   2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*):

B6-vitamiini 10 mg 714%
Magnesium 30 mg 8%
Sinkki 10 mg 100%
GTF-kromi 100 μg 250%
Dong Quai-jauhe 240 mg **
Luomu maarianohdakejauhe 200 mg **
Luomu ashwagandha-jauhe 300 mg **
**VSV ei määritelty
GTF=glukoositoleranssitekijä

Pääasialliset hyödyt

• B6-vitamiinia hormonitoiminnan, energiantuotannon ja mielialan tueksi
• Kromi normaaliin verensokeritason ylläpitoon
• Pitkän käyttöhistorian omaava Dong Quai naisterveyden tukemiseen

Food-Grown® Premenstrual Complex -ravintolisän sisältämä B6-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta ja tukee hormonitoiminnan säätelyä. Kromi tukee normaalin verensokeritason ylläpitoa. Sinkki edesauttaa immuunijärjestelmän ja kognitiivisen järjestelmän normaalia toimintaa. Magnesium tukee normaaleja psykologisia toimintoja
Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.