Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PRENATAL Odottavan/Imettävän MULTIVITAMIINI (100 kaps) Terranova

Prenatal multivitamin terranova
31,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Terranova Prenatal Multivitamin Complex on tarkoitettu raskaana oleville ja imettäville. Raskauden aikana kaikkien tärkeiden pienravintotekijöiden kuten vitamiinien ja hivenaineiden tarve korostuu, koska äidin tulee ruokkia itsensä lisäksi myös kohdussa oleva sikiö. Raskauden aikana tapahtuu myös muutoksia äidin hormonitoiminnassa ja aineenvaihdunnassa, jotka vaativat lisäenergiaa. Erittäin tärkeitä raskaana oleville ovat B-ryhmän vitamiinit, erityisesti foolihappo. Hivenaineista muun muassa rauta ja sinkki ovat tärkeitä sikiön nopean kasvun takaamiseksi. Myös D-vitamiinilla on tärkeä tehtävä immuniteetin suojaamiseksi ja luuston kasvulle.
Magnifood Complexin vihreät kasvikset ja marjat sisältävät runsaasti B-ryhmän vitamiineja ja muita elimistön aineenvaihduntaa tukevia pienravintotekijöitä, joita tarvitaan raskauden aikana.
Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese on yksi parhaimpia luonnollisten E-vitamiiniyhdisteiden lähteitä, joita ovat tokoferolit ja tokotrienolit. Se sisältää myös B-ryhmän vitamiineja, kuitua, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja enemmän kuin 100 erilaista hapettumista estävää yhdistettä, esimerkiksi alfalipoiinihappoa (joka kierrättää uudelleen C- ja E-vitamiineja), ubikinonia (koentsyymi Q10) ja karotenoideja.
Lehtisalaatti – Lehtisalaatti on erinomainen karotenoidien ja rikkipitoisten antioksidanttien lähde.
Karhunvatukka – Karhunvatukalla on yksi korkeimmista ORAC arvoista (kyky siepata vapaita happiradikaaleja). Se sisältää antosyaaneja, flavanoideja ja karotenoideja (kseaksantiini, luteiini, betakaroteeni ja kryptoksantaani).
Mustikka – Mustikka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mangaania. Mustikassa on myös merkittävässä määrin antosyanosidi-flavanoideja, joilla on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä. Flavanoideilla (antavat mustikalle tyypillisen tummanvioletin värin) näyttäisi tutkimusten mukaan olevan myös tärkeä merkitys kollageenin, tukikudoksen, verenkierron ja silmän terveydelle.
Kurpitsan siemenet – Kurpitsan siemenet ovat yksi parhaimmista luonnollisen sinkin ja kuparin lähteistä. Siemenet sisältävät myös terveellisiä rasvahappoja.
Punajuuren mehu & lehdet – Punajuuri sisältää erilaisia B-vitamiineja, erityisesti folaattia, ja lisäksi runsaasti C-vitamiinia, kaliumia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kuparia. Punajuuri on myös hyvä betaiinin lähde. Betaiini on tärkeä metyyliryhmien luovuttaja elimistössä. Metyylimolekyylit säätelevät DNA:n toimintoja, proteiinien muodostumista ja niiden aineenvaihduntaa.
Pinaatti – Pinaatti on erinomainen pienravintotekijöiden lähde. Näitä ovat karotenoidit, K-vitamiini, C-vitamiini, folaatti ja mangaani.
 
Ravintosisältö, 2 kapselia:
MAGNIFOOD COMPLEX 275 mg Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu) 50 mg Mustikka (tuorepakastekuivattu) 50 mg Kurpitsansiemen 50 mg Stabiloitu riisinlese 50 mg Punajuurimehu ja -lehdet (luomu,tuorepakastekuivattu) 25 mg Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti) 100 mg C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti) 60 mg Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti) 50 mg E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti) 20 mg Rauta (bisglysinaatti) 15 mg Sitrusbioflavonoideja 15 mg DHA (dokosaheksaeenihappo) 15 mg B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 15 mg Sinkki (askorbaatti) 10 mg Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 5 mg Inositoli 5 mg Koliini (bitartraatti) 5 mg B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 3 mg B2-vitamini (riboflaviini) 3 mg Luonnon betakaroteeni 2 mg Kupari (glukonaatti) 1 mg Mangaani (bisglysinaatti) 0,5 mg Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti) 400 ug D-biotiini 150 ug Jodi (kaliumjodidi) 100 ug Seleeni (selenometioniini) 25 ug Kromi (pikolinaatti) 20 ug D3-vitamiini (Vitashine kasvisperäinen kolekalsiferoli) 10 ug B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 5 ug