Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PRIMAL GODDESS beauty kollageeni (210g) Planet Paleo

Planet paleo primal goddess 210g
39,50€
  • 188,10€/kg
  • Pakkauskoko: 210g
kpl 

Tuotekuvaus

Planet Paleo Primal Goddess on kollageenipohjainen yhdistelmä hiuksille, iholle ja kynsille. Se sisältää runsaasti ravintoaineita kuten sinkkiä, joka auttaa iholle tärkeiden proteiinien, eli kollageenin ja keratiinin tuotannossa. Primal Goddess -kollageenijauheen maku on marjaisa sen sisältämien antioksidanttirikkaiden schisandra-, acai- ja gojimarjojen vuoksi. Omega 7 rasvahappopitoinen tyrnimarja tunnetaan sen ihoa ja limakalvoja suojaavista ja vahvistavista ominaisuuksista.

Tuote sisältää myös iholle tärkeitä antioksidantteja C-vitamiinia ja E-vitamiinia, sekä muita kauneussuosikkeja kuten hyaluronihappoa ja biotiinia, sekä perinteistä kauneusyrttiä, takiaista.
Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta. Kollageeni vaikuttaa myös ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen, joten sitä kannattaa alkaa nauttia hyvissä ajoin.
35 annosta.

Ainesosat:

Hydrolysoitu (naudan) kollageeni , Acai-marja, tyrnimarja, Schisandra-marja, Goji-marja, C-vitamiini (askorbiinihappo), takiaisenjuuri, hyaluronihappo, E-vitamiini (d-alpha tocopherol succin), sinkki glysinaatti, biotiini, luonnollinen marja-aromi. Stevia.

Käyttöohje:

1,5 mittaa sekoitetaan 200ml vettä ja nautitaan aterian yhteydessä. Valmisteen käytön yhteydessä suositellaan, että juodaan 2l vettä päivässä. Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin tai terapeutin ohjeesta. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö:

Primal Blend:

Naudan kollageeni 4200mg
Acai-marja 150mg
Tyrnimarja 150mg
Schisandra-marja 100mg
Goji-marja 100mg
Takiaisenjuuri 100mg
Peltokorte 100mg

Co-Active Formula:

C-vitamiini 50mg (188% VSV)
E-vitamiini 100IU (558% VSV)
Hyaluronihappo 50mg
Sinkki 10mg (100% VSV)
Biotiini 1000mcg (2000% VSV)

Valmistusmaa:

Yhdistynyt kuningaskunta

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.