Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PROSTASIN (120kpl) Granaattiomena, lykopeeni, sinkki Bertils

Prostasin 120kpl
27,60€ 29,50€
  • 460,00€/kg
  • Pakkauskoko: 60g
kpl 

Tuotekuvaus

Granaattiomena – maailmalla tunnettu ja tutkittu terveyspommi. Prostasin -tablettien aktiiviaineeksi on valittu perinteisen sahapalmun sijasta granaattiomena sen ylivertaisen monipuolisuuden takia. Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia.

Annostusohje

2 tablettia päivässä.
Nautitaan kevyen aterian yhteydessä. Päiväannoksen voi ottaa myös kahdessa erässä.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet 2 tabl. Granaattiomenauutteita, josta 650mg - ellagiinihappoa 130mg - punikalagiineja 130mg Sinkkiä 10mg 100%* Lykopeenia 6mg *Osuus päivän saantisuosituksesta

Ainesosat

Granaattiomenauutteet (65%), tayteaine: selluloosajauhe, sinkkibisglysinaatti (5%), lykopeeni (3%), emulgointiaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

Säilytä

huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Terveysväittämät

Sinkki edistää: Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.
Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina
Normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa
Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
Luuston pysymistä normaalina
Näön pysymistä normaalina

Superhedelmä vailla hyväksyttyjä terveysväittämiä

Granaattiomenan terveysvaikutukset on yhdistetty mehun nauttimiseen. Sen takia Prostasin valmistetaan nimenomaan granaattiomenauutteiden seoksesta, jonka koostumus vastaa parhaalla tavalla kokonaista hedelmää. Vakioidut uutteet sisältävät aina yhtä paljon granaattiomenan vahvoja flavonoideja kuten ellagiinihappoa ja punikalagiineja. Huolella valitut uutteet on valmistettu Espanjan auringon alla kypsyneistä granaattiomenoista.

Granaattiomenalla ja sen tehoaineilla on tehty runsaasti tieteellisiä tutkimuksia. Tutkimuksista saadut näytöt eivät kuitenkaan ole vielä toistaiseksi täyttäneet EU:n terveysväittämiin tarvittavia vaatimuksia. Granaattiomenatutkimukset maailmalla jatkuvat kuitenkin edelleen. Onkin hyvin todennäköistä, että jonain päivänä myös granaattiomenan ja sen aktiiviaineiden terveysvaikutuksista voidaan kertoa nykyistä avoimemmin.
Lisää monipuolisuutta lykopeenista ja sinkistä
Prostasin sisältää myös muita granaattiomenaa tukevia luonnon tehoaineita. Lykopeeni on tomaatille punaisen värin antama tehoaine, jonka erityisiä vaikutuksia eturauhaseen on tutkittu paljon. Sinkki on miehille tärkeä hivenaine; suuri osa miehen sinkkivaroista on nimenomaan eturauhasessa.
Tiheä virtsaamisen tarve sekä rakon hidas ja puutteellinen tyhjeneminen voivat johtua eturauhasen laajenemisesta. Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu on luonnollinen ilmiö, joka on yleisimmin seurausta iän myötä tapahtuvasta mieshormonin eli testosteronin määrän hiipumisesta.
Prostasin sisältää ainutlaatuisen seoksen luonnon tehoaineita miehiseen hyvinvointiin. Granaattiomena (Punica granatum) on tunnettu terveyspommi, jota on käytetty vuosisatojen ajan moniin terveyttä tukeviin tarkoituksiin.
Lykopeeni ja sinkki tukevat erinomaisesti granaattiomenan monipuolisia, hyviä ominaisuuksia.

Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä. Miehisen hyvinvoinnin ja levollisen yölevon palautuessa annosta voi halutessa vähentää 1 tablettiin päivässä. Nosta annos ennalleen olosuhteiden muuttuessa. Käyttörajoitukset Granaattiomenan polyfenolisten yhdisteiden, lykopeenin tai kohtuullisessa määrin nautitun sinkin ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa suureen granaattiomenauuteannokseen. Vatsa tottuu käyttöön, kun päiväannos nautitaan kahdessa erässä ruokailun yhteydessä.

Tuotteen aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Parhaan imeytymisen takia lääkkeet on hyvä nauttia 2-3 tuntia ennen Prostasinia. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä lääkäriin tai tuotteen markkinoijaan.

Eturauhasvaivojen jatkuessa ota yhteyttä lääkäriin. Tuotteen ainesosat ja säilytys Granaattiomenauutteet, selluloosajauhe, sinkkibisglysinaatti, lykopeeni, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.