Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

PYCNOGENOL GEELI STRONG 1% (50ml)

Pycnogenol geeli strong large
12,80€ 15,90€
  • 256,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Rannikomännyn kuoriuutegeeli. Uudistaa voimakkaasti ihon kollageenia ja elastiinia ja estää kollageenin haurastumista. Suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta ja nopeuttaa ihon toipumista auringonpolttamista. Ei sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita.
Ei sisällä UV-suojakerrointa eikä siten estä auringon pääsyä iholle. 

Laaja antimikrobinen ja antioksidanttinen vaikutus iholla, minkä ansiosta se nopeuttaa eri syistä johtuvien ihovaurioiden ja -ongelmien korjaantumista

Käyttöalueita:

akne, psoriasis, suonikohjut, turvotus, peräpukamat ja peräaukon haavaumat, mustelmat, auringonpolttamat

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Butylene glycol, Triethanolamine, Ammonium Acrylodimethyltaurate/VP Copolymer, Pinus pinaster bark extract, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Sorbitan caprylate, Benzyl Alcohol, Sodium benzoate, Benzoic acid, Carbomer

Käyttöohje:

Sivellään ohuelti ongelmakohtiin 1-2 kertaa päivässä.
* Säilyy avattuna 12 kuukautta

Nopeuttaa myös ihon kuntoutumista. Palauttaa ihon joustavuuden sekä luonnollisen kollageenitasapainon. Suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Koska geeli vahvistaa kollageenia, se toimii suonikohjujen muodostumista vastaan.

Antimikrobinen vaikutus: estää bakteerien (gram-positiiviset ja -negatiiviset bakteerit, Stafylococcus aureus, kampylobakteerit) sekä hiivan (Candida albicans) lisääntymistä.
    
Anti-inflammatorinen vaikutus: hillitsee ihon ongelma-alueita (inflammaatio) sekä auttaa vamman paranemista ja hillitsee arven muodostumista.
    
Antioksidanttinen vaikutus: neutraloi vapaaradikaaleja, auttaa C-vitamiinia säilyttämään aktiivisuutensa, vahvistaa ihon kollageenia ja elastiinia.
    
Suojaa ihoa auringon aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta ja UV-vaurioilta sekä nopeuttaa ihon toipumista auringonpolttamista.

PycnogenolGeeli Strong 1 % soveltuu säännölliseen käyttöön tai kuuriluontoisesti iho-ongelmiin.