Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

RAUTAPIDOLAATTI FERROLINC ( vege rauta ) (24 annospss) ESI

Esi ferrolin c 24kpl
16,90€ 21,90€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

ESI FerrolinC -annosjuoma on helppo tapa lisätä luonnollisesta lähteestä olevaa vatsaystävällistä ja hyvin imeytyvää rautaa ruokavalioon tarpeen mukaan.
Ferro-L-pidolaattimuodossa olevalla raudalla on hyvä biosaatavuus, eli imeytyvyys elimistössä ja se on hellävaraista vatsalle. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, joita tarvitaan hapen kuljettamiseen kudoksiin.
Sitruunanmakuinen juoma sisältää myös foolihappoa, sekä erittäin C-vitamiinipitoista acerolahedelmää (Malpighia punicifolia L.). C-vitamiini lisää raudan imeytymistä, jolloin se täydentää tuotteen kokonaisvaikutusta.
Rauta, folaatti sekä C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Huomioithan!

Rautaa sisältävää ravintolisää tulee käyttää ainoastaan, jos sen tarve on todettu. Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus:

1 annospss päivässä ruokailun yhteydessä tai sen jälkeen. Raskaudenaikaiseen raudan ja folaatin tarpeeseen 2 annospss päivässä.

Vaikuttavat aineet/päiväannos 1 pss 2 pss :

Rautaa 15 mg 30 mg 107' 214'
Folaatti 200µg 100' 400µg 200'
Acerolauute 250mg - 50mg -
josta C-vitamiinia 62,5 mg 78' 125 mg 156'
'päivittäisen saannin vertailuarvosta 

Ainesosat:

Puhdistettu vesi, stabilointiaine (glyseroli), acerola (Malpighia punicifolia L.), hedelmän kuivauute (sis.25% C-vitamiinia), sakeuttamisaine (guarkumi), ferro-L-pidolaatti, aromi (sitruunanmakuinen), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).

Lisätietoa:

Alhainen ferritiini ennakoi anemiaa, sillä rauta on välttämätön hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Vaikka hemoglobiinitaso olisikin vielä normaalin rajoilla, liian alhainen ferritiinitaso saa kilpirauhasen vähentämään energian hyväksikäyttöä, mikä aiheuttaa väsymystä ja uupumusta. Rauta on tärkeä ennen kaikkea punaisten verisolujen toiminnalle, mutta ferritiini on tärkeä immunoproteiini.
Jos mittautat Ferritiiniarvosi, kysy lääkäriltäsi tarvetta (tiettyjen tulehduksellisten sairauksien sekä lääkkeiden vuoksi) otattaa Ferritiinin saturaatio (tieto löytyy lääkärin käsikirjasta).