Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

REVIVOGEN PAKETTI (Shampoo+Hoitoaine+HoitoNeste) HIUSTENLÄHTÖÖN

Revivogen md complete set large
143,90€ 169,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Revivogenin aktiiviset ainesosat ovat luonnollisia yhdisteitä, joiden on todettu hidastavan hiustenlähtöä ja edistävän hiusten kasvuvaihetta. Lisää tietoa tuotteen kotisivulta. Tarkemmat tuoteselosteet shampoon, hoitoaineen sekä hoitonesteen sivuilla kaupassamme.

3-kuukauden paketti sisältää:

Revivogen-biopuhdistava anti-DHT -Shampoo, 360 ml
Revivogen-tuuheuttava hoitoaine, 360 ml
3 x Revivogen-päänahan anti-DHT -hoitoneste, 60 ml

Revivogen-biopuhdistava anti-DHT -Shampoo, 360 ml
Shampoo täydentää hoitonesteen vaikutusta, mutta yksinään se ei anna riittävää tehoa hiustenlähdön hoitoon. Revivogen-biopuhdistava shampoo sisältää samoja ainesosia kuin päänahan hoitoneste. Se puhdistaa hellävaroen päänahan ja poistaa talin sekä DHT.n päänahan pinnalta. Tämä erikoisshampoo sisältää bioaktiivisia ainesosia, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja parantavat hiusten ja päänahan kuntoa. Revivogen shampoo edesauttaa hiusten tervettä kasvua. Käytetään tavallisen shampoon tapaan. Anna vaikuttaa hetken ennen huuhtomista.

Revivogen-tuuheuttava hoitoaine, 360 ml
Revivogen-tuuheuttava hoitoaine on kehitetty elvyttämään elottomia ja ohenevia hiuksia. Se kosteuttaa ja vahvistaa hiuskanavaa, tuuheuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Se sisältää luonnollisia proteiineja, jotka ympäröivät hiuskanavaa ja antavat heti ryhtiä. Vahvistamalla yksittäisiä hiuksia saadaan aikaan hiusten tuuheampi ja tiheämpi ulkonäkö. Käytä pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa noin 2-5 min. ja huuhdo pois lämpimällä vedellä.

Revivogen-päänahan anti-DHT -hoitoneste 3 X 60 ml
Hoitonestettä hierotaan noin 1 ml ohenevien hiusten kohtiin ja niiden ympärille päivittäin. Hoitonestettä ei huuhdota pois. Vältä pesua ainakin 3 tunnin ajan. Vältä aineen joutumista silmiin tai vaatteisiin.

Revivogen sisältää luonnon raaka-aineita, joiden on todettu tehokkaasti hidastavan hiustenlähtöä, suojaavan hiusta DHT:n vaikutuksilta ja vahvistavan hiuksia.
* Luonnon ainesosat hidastavat hiustenlähtöä ja suojaavat hiuksia DHT:n vaikutuksilta
* Hiukset vahvistuvat
* Hiusten kasvuvaihetta ylläpidetään ja kiihdytetään